nebitno na šta će izaći, bitno je da traje a što nam prave veći problem vraćamo im većim otporom
sledeći skup u bg će biti novi 15 mart. Okrunili su se na max, sve ćacije su obukli u uniforme i pokušavaju represijom da ućutkaju pošten narod. Lavina je pokrenuta mogu samo da prihvate da nam popuše kurac.
Kako će ejakuliramo pojma nemam, samo da ne bude u prazno ko 5 oktobra
Srbi se prisecaju slavne istorije (region: triggered)
Bukv ne znam sta se pale, bole nekoga da menja granice i sl, neka svi ostanu gde jesu i nista nam vise od toga ne treba, jedino Kosovo u neko dogledno vreme da se vrati ako moze
krvare studenti moj melke, krvare na max a pre dva dana smo jeli ovde govna kako pruzaju gandijevski optor i kako necemo na njihove proteste jer su ovakvi i onakvi. Ustali su na kartel jedini sa kičmom u ovom rezervatu od drzave. Ustali na sektu iz zdravih dečijih ideala koje naučili kući, da se poštuje zakon i pravda, da se bude pošten i normalan.
Ne znam kako je vecina ljudi koje znam lezerno skroz
sistematski uljuljkani da može da bude gore, da vredi ćutati i biti nagrađen za to, da će neko drugi da najebe umesto njh i bude budala, da vredi biti pička i prodati se za malo bolji auto, letovanje itd
tako se uči još od osnovne kroz sistem negativne selekcije i nagrađivanje pičaka za lojalnost
Dve stvari, da se pozovu muškarci ove zemlje na mobilizaciju, jasno i otvoreno, i da se pošalju, za početak, na uklanjanje ćacilenda jer je - simbol. To bi osokolilo narod, iako je taj čador sam po sebi potpuno nebitan.
Da se da ULTIMATUM policiji, žandarmeriji, svim službama, da ili stanu na stranu naroda ili se sklone. Imali su 8+ meseci, čuvaju goli kriminal, tlače sopstveni narod, oblače kriminalce u uniforme. Dve su strane, narod i zlo, sve što stane između - stavilo se na stranu zla, direktan je i otvoren neprijatelj naroda i tako će se sa njim postupati. Sve što nosi fantomku je ćaci, bez obzira na ostatak odeće, i tako će se prema njemu postupati.
To, moraju da se stave pred svršen čin, da im se da dva dana da razmisle, i toeto.
nebitno na šta će izaći, bitno je da traje a što nam prave veći problem vraćamo im većim otporom
sledeći skup u bg će biti novi 15 mart. Okrunili su se na max, sve ćacije su obukli u uniforme i pokušavaju represijom da ućutkaju pošten narod. Lavina je pokrenuta mogu samo da prihvate da nam popuše kurac.
Kako će ejakuliramo pojma nemam, samo da ne bude u prazno ko 5 oktobra
inače očekujem nikad gori exit uživaću u toj propasti ćacijevaca, otprl tamo će idu samo englezi a finansiraće sns
majku im jebem vazalnu da su pošteni ne bi se održavalo ove godine
Samo profit se gleda moj caro da se nesto ušićari pa makar
Jbt ne smemo da cetnikujemo i srbujemo u sopstvenoj drzavi (plot twist: smemo)
pliduu mojne slučajno na diskord tamo ti je četničija na max predvođena jebač-lomparem
Srbi se prisecaju slavne istorije (region: triggered)
Bukv ne znam sta se pale, bole nekoga da menja granice i sl, neka svi ostanu gde jesu i nista nam vise od toga ne treba, jedino Kosovo u neko dogledno vreme da se vrati ako moze
https://x.com/i/status/1940540058664403188
krvare studenti moj melke, krvare na max a pre dva dana smo jeli ovde govna kako pruzaju gandijevski optor i kako necemo na njihove proteste jer su ovakvi i onakvi. Ustali su na kartel jedini sa kičmom u ovom rezervatu od drzave. Ustali na sektu iz zdravih dečijih ideala koje naučili kući, da se poštuje zakon i pravda, da se bude pošten i normalan.
Galantni je dobar srbovatelj, budi kao galantni
Zahuktalo se nesto oko pravnog, caro obustavljamo nasu diskusiju, ne obaziri se na mene vise
Ne znam ali bojim se ovoga, a realno je...https://www.youtube.com/watch?v=FJF1pMKicTY
već su roknuli onog u marici skoro kacu rekli da je čovek umro prirodnom smrču, ubili su onog navodnog lika što je oteo malu danku
prodaju bebe i decu napolje vec decenijama, cuj neće pustiti krv nekom studentu koji viče kako je srbin ubio zlog murata
Ja se iskreno bojim kako ce ovo da se zavrsi ako se ikada i zavrsi
kolonija izgubila kontrolu, to gledate
Ne znam kako je vecina ljudi koje znam lezerno skroz
sistematski uljuljkani da može da bude gore, da vredi ćutati i biti nagrađen za to, da će neko drugi da najebe umesto njh i bude budala, da vredi biti pička i prodati se za malo bolji auto, letovanje itd
tako se uči još od osnovne kroz sistem negativne selekcije i nagrađivanje pičaka za lojalnost
Dve stvari, da se pozovu muškarci ove zemlje na mobilizaciju, jasno i otvoreno, i da se pošalju, za početak, na uklanjanje ćacilenda jer je - simbol. To bi osokolilo narod, iako je taj čador sam po sebi potpuno nebitan.
Da se da ULTIMATUM policiji, žandarmeriji, svim službama, da ili stanu na stranu naroda ili se sklone. Imali su 8+ meseci, čuvaju goli kriminal, tlače sopstveni narod, oblače kriminalce u uniforme. Dve su strane, narod i zlo, sve što stane između - stavilo se na stranu zla, direktan je i otvoren neprijatelj naroda i tako će se sa njim postupati. Sve što nosi fantomku je ćaci, bez obzira na ostatak odeće, i tako će se prema njemu postupati.
To, moraju da se stave pred svršen čin, da im se da dva dana da razmisle, i toeto.
gde su medicinari, prosveta, novinari, vojska, gde su soroševci, glumci, sportisti, pevači
sve sistemske pičke
https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/515503872_1039788574975561_3452592527255524768_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=vNhSmYOppjcQ7kNvwG7e4fF&_nc_oc=AdnhzEK2do6-KYfa-KAwDFUgOZhcNm_t8YN86McoqBx8cOckLRxLit-5FfQOTu-sSXo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&_nc_gid=qm86eifuX0YAe0af-1-JcA&oh=00_AfM0bwKMAn6VSFKNdnZFS_fYqBiJo5ctEDIRU7n8PHnO7Q&oe=686B91E1
melke odjebi sa svojim agendama rešili bi te u 5minuta na domaćem terenu. Ovo je bitka prosvećenih a ne majmunoglavih.
i još jedna stvar oko ovih blokada, nemaš šta da tražiš na ulici u ponoć, treba ih jebati na dnevnoj bazi i tada imaš realnu moć
šta koga boli rac što je grad blokiran u dva ujutro, vejstovanje energije...doće se i do toga.