zato što je koordinisano sve vreme. panduri šatro brane ćacije u suštini puštaju ove da provociraju kako bi se normalni primili a ovi onda dobili povod da ih unakaze. I da to prikažu u medijima i dobiju sliku za javnost kako brane državu.
Sve do sad su i mogli da spinuju neke price, nakon onog batinanja lika na zemlji od strane 20 policajaca u valjevu samo zlonamjeran čovjek može biti neutralac a ćaci je tek dijagnoza.
znas kako to ide, kao i oko nadstresnice, imaš "ma neće mene" i drugo "pa to sam mogao biti ja"
a neutralci su bulje, jer čak iako ništa ne gube a potencijalno dobijaju ovde jednostavno su oblikovani životnim okolnostima da misle samo na sebe, i geldaju kako da sačuvaju stečeno.
Da uprostim neutralan je i Jokara, celokupni olimpijski komitet, neutralno je većina glumaca, pevača itd. Nije to samo u Srb, to je opšta pojava.
Sutra će svi pricati kako su uvek bili protiv zvalavog, kako su se borili kako su mogli itd itd.
jer cela ta "elita" su zapravo uspavljivači logora i odlično plaćeni za svoje majmunisanje.
Ostatak logoraša voli ponekad da uživa u predstavi, jer besplatno je a i imaš sa kim da se identifikuješ jer bolji ti filing kad znaš da tvoja repka spržila drugu repku. A isto i kada tugujes, jer mogli smo bolje i ne vole nas.
А најјаче ми оне приче, јао мени жао пандура, они су нежни, бране криминалце, хахахахах, па сваки пандур говнарко најобичнији, поготово ови искомплексирани батинаши.
Meni je šokantnije da ga murija pušta da prođe pored njih i udari čovjeka i ovi kad krenu da se brane tek onda kerovi ulijecu lol
uslovno receno, targetira jenkije kao neprijatelje dok dipstejt jebe majku i ovom krezavcu ali i avg merikaneru
zato što je koordinisano sve vreme. panduri šatro brane ćacije u suštini puštaju ove da provociraju kako bi se normalni primili a ovi onda dobili povod da ih unakaze. I da to prikažu u medijima i dobiju sliku za javnost kako brane državu.
Međutim - društvene mreže
evo kerova, ovo neće prikazati na tv
https://x.com/i/status/1956110365479072141
Sve do sad su i mogli da spinuju neke price, nakon onog batinanja lika na zemlji od strane 20 policajaca u valjevu samo zlonamjeran čovjek može biti neutralac a ćaci je tek dijagnoza.
Eto upravo taj snimak, koincidencija caro, great minds think alike
znas kako to ide, kao i oko nadstresnice, imaš "ma neće mene" i drugo "pa to sam mogao biti ja"
a neutralci su bulje, jer čak iako ništa ne gube a potencijalno dobijaju ovde jednostavno su oblikovani životnim okolnostima da misle samo na sebe, i geldaju kako da sačuvaju stečeno.
Da uprostim neutralan je i Jokara, celokupni olimpijski komitet, neutralno je većina glumaca, pevača itd. Nije to samo u Srb, to je opšta pojava.
Sutra će svi pricati kako su uvek bili protiv zvalavog, kako su se borili kako su mogli itd itd.
jer cela ta "elita" su zapravo uspavljivači logora i odlično plaćeni za svoje majmunisanje.
Ostatak logoraša voli ponekad da uživa u predstavi, jer besplatno je a i imaš sa kim da se identifikuješ jer bolji ti filing kad znaš da tvoja repka spržila drugu repku. A isto i kada tugujes, jer mogli smo bolje i ne vole nas.
Мафија у плавом бије изгледа, и то не ћације.
Разбијене просторије СНС, проблем??
ovo sto u valjevu najbeace im se lokalci mame sutra. Nece tako da ide. To mos po beogradu lupas al u zadrtim sredinama oces kurac
Уххх ово батинање људи ће још више да распламса протесте.
mora ovde jedan ozbiljan otrezn da se desi, ide sve dobro
https://x.com/i/status/1956115310727077889
negde procitah da u svajcarskama ovakvi panduri i drugi krimosi na budzetu ostaju bez svih godina radnog staza ako se utvrdi, celtibor neka konfirmuje
celi balkan vapi za tim
ovo su već Sloba fore, bravo žvalo evo narasce ti sise jos budi sig
https://x.com/i/status/1956116005605810192
А најјаче ми оне приче, јао мени жао пандура, они су нежни, бране криминалце, хахахахах, па сваки пандур говнарко најобичнији, поготово ови искомплексирани батинаши.
pandur - džukac koji nije imao muda bude krimos, bazična odrednica. Normalni muškarci tu fazu prerastu do 7. godine.
dali su im bonuse, kerovi vole slatkiše zato i prže ovako. Obećano im je svašta jebe se njima koga tuku, nema tu ideologije
Е, а ћацији изгледа разбили СНС просторије, па де је мурија да чува просторије сад??
Што ће рећи напредњаци напали сами себе.