karaj vucelu

1. Нек понесумишомор обавезно.
    Е, ај склоните ове жентураче са протеста.

2. pustili sns zmijarnik u ns nece vise da ga brane

https://x.com/i/status/1956070831467192828

haha ali tacna žvalavog

3. loool obratiti paznju na cetvrti snimak

https://x.com/i/status/1956072027884019888

lik kulturica e alo stani saću ja to nogom

4. žunjara opet jaše vratio se mod

5. To su vrv njihovi i razvalili. Kakva prejadna scena u ŠA večeras, stranku brani šaka nekih jadnih penzionera sa jednom nogom u grobu, drže one zastave, jedva mogu da mahnu njima. Kordon od nešto malo murije i narod koji ih vređa. Mislim dobro, zaslužili su patnju i sramotu, ali otužan prizor svejedno. Ovo ima da gori večeras u BG, pazi sad kad nas klinci sve pozovu tamo za vikend.

6. Kakva prejadna scena u ŠA večeras, stranku brani šaka nekih jadnih penzionera sa jednom nogom u grobu

blokaderi udarili na najbolje što ima ova država

7. znam neke od tih likova sto zabranili deci da im dolaze u kuću, a znam i dece što rekli da ovakvim skotovima neće do kraja ćivota doći u kuću

odjebo sam par ljudi iz ćivota zbog svega ovoga al nemam neke veće trzavice jer neam naviku da se družim sa krezavim ćacikama

8. lepo je da imamo ovakve klince i ovakav zdrav narod u nastajanju, da taj pokret raste i sazreva. To je sve što je bitno jer klinci su budućnost a ove žgadije za dve tri dine neće se niko ni sećati. Biće marginalizovani mejmuni kako i treba da bude.

9. Nisam u Srb ali isto bih postupao sa drugarima neutralcima ili cacijima; nema sta da se druzis sa ljudima koji su sluge rezima i imaju taj majndset da nekom bespogovorno služe. Sta ce ti takvi smetljari u zivotu.

10. čišćenje pliduu, u ovakvim situacijama vidis kakvi su ljudi jer dok smo dingospowi u kabriju i imamo šteka ceo svet je dojajan a sorosh je lep.

11. Jedno je uređen život a drugo je robovanje režimu, imaš ljudi koji nemaju dinara pa bi poginuli za vlast sto je jos nerazumnije od ovih koji su tu iz koristi. S druge strane, imas dosta demonstranata kojima je super u zivotu, moyda vode kabrio i piju kocu ali su opet tu s drugim građanima na blokadi.

12. drugarima neutralcim

a priča o neutralnima je posebna tema. Likovi koji fazon nemaju interesa i gledaju samo svoje JA. Naučeni od malena da budu bulje a sistem ih protežira kao uzore. Onda i dobiješ društvo asocijalnih kretena koji ako nisu ostvareniji u odnosu na druge padaju u debelu depru

13. imaš ljudi koji nemaju dinara pa bi poginuli za vlast TATI

u pitanju je puka egzistencija, jer je nabedjen da dobija neku crkavicu i da ce sutra da mu ukinu to

CITAT imas dosta demonstranata kojima je super u zivotu, moyda vode kabrio i piju kocu ali su opet tu s drugim građanima na blokadi.

imas takvih, ali imas i koji sve to imaju pa jedu govna i smeta im

Radi se o tome kako zarađuješ za život, ako si pošteno stekao pošteno i razmišljaš, ako si kurvinski došao do društvenog položaja onda braniš sistem koji ti to omogućio. Treća opcija jeste da imaš sve ili nemaš ništa, ili umereno, i da si dijabola jer smara te oćeš gledaš film tekmu oćeš samo svoj NormAlAn život u osnovi si debil bez obzira koliko si ostvaren. Radi se o širem društvenom konsenzusu i kolektivnoj empatiji bukv.

14. eo ovo, kolonija serbia

https://x.com/i/status/1956090887341002984

majmun nozi Z majicu a gazda od kojeg dobija dnevnicu šalje oruzje zelenskom

15. I puši kurac merikancima

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.