Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jebote Kiričak onaj popravljao pandurska vozila, to mu jedina veza s policijom, dana iskustva i škole nema za nju, dok ga Bata Santos nije uzdigao.
Posle seru država, država, ako postavljanje takvih ljudi na odgovorne položaje nije podrivanje države ne znam šta je.
Сећам се да сам негде прочитао неки цитат неког, лупам, Ескобара.
Парафразирам: „Све може да стане, али плате полицији и војсци не.“
А тобоже је Хркаловићка процурила неке експлоцитне фотке ове девојке коју је тај Кричак малтретирао.
I ranije su te fotke bile u opticaju nije vredno cimanja losa picka (smoklja vaib)
haha rivilovo zvalin ker ova imala nalog na onli fensu...smox bastuj ovo
ovaj sns stvarno zlatna ribica za mnoge jbt, jedini uslov bio da trebaš da budeš beskičmena botina
https://pbs.twimg.com/media/GyuvPIfW4AAZQW3?format=jpg&name=large
Ууу ово је добро за маторце да виде, ми млађи можемо по нету да видимо ови конобари како постају директори ЈП.
Matorci bi rekli ''pa snašli se, šta''
"to poštena deca, ovo izmišljaju ovi što mrze srbije"
skoro me neki matorac ubedjivao kako je puno bolje nego 2000.
Tad plata bila kerov kurac nisi mogao ništa a sad očlo na stotine i preko hiljadu jura.
To što je opšti standard i u africi apgrejdovan i prošlo četvrt veka koga boli kurac
Gledam neki klip na redditu, drot u full opremi govori demonstrantu “dodji da te jebem” haha nisam imao neugodnih susreta i sukoba sa murijom ali mi u svakom slučaju nezamislivo da me policajac psuje haha
Pa i nije policajac u tome je zonfa
to samo znaci da nisi kurcom mrdno u ćivotu za real slobodu
može i ne mora da znači, ima ih raznih. Sad smo u hajpu kako su u policiji apsolutno sve krimosi. Postavlja se pitanje šta rade ostali...nismo se nagledali otkaza, unutrašnjeg raskola, nekih svedočenja i sl. Svi su zajedno jer ker voli pare. Aj zamisli koje bonuse uzimaju da brane sistem pa im ni krimosi u njihovim redovima ne smetaju.
Vrv ima i do toga, a 3% postenih (koliko ih ima u vrh glave) se vrv i plasi jer vide sta se radi, pojesce ih mrak
Jebem im mamu svakako
bukv gledaju svoja posla i čekaju da prelete u novi sistem. U medjuvremenu su spremni sve da trpe a sav bes da ispolje na narodu i klincima
100 mama im treba jebati, sutra ih izbaciti komplet iz službe i izbrisati im radni staž zbog saradnje sa kartelom protiv naroda i države.
jer da su ustali pizdeci iz vojske i policije na vreme ne bi morali klinci da se dave u govnima. Al kera lako dobiješ malo boljom salamom
https://x.com/i/status/1957907942914543658
Kažu idu botovi na ulicu da se šibaju
https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/536283538_1378060004319716_2195943902180868614_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=O_p2BMsnZM8Q7kNvwGzqrZo&_nc_oc=AdlnTMIVVRm6qdC6NPtzOe4t5CfXz3oDsMN7sDZ9XILrbzo4fJUeUOnU1lbFWR-xxL4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&_nc_gid=-sNNYL8CqkvDdOQTB7dK2A&oh=00_AfW-xyAgZwQj2dq4a5qTxxU0rv4HpkIltEuo-T-8h9AcQg&oe=68AAC6EC
divno predivno