Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Napuši se kurca, Vuče.
Pridružujem se Mesnom naresku nek ga puši taj vuk ko god da je xd
Đe su pravila teme
d. simić ukinuo.
popušiš mi kurac i 5.11. vuče.
ПУШИ КУРАЦ ВУЧЕ ЈЕЗИВИ И ТИ И ТВОЈИ ДУПЛИ НАЛОГИ
имаш среће што ботина кајзен нема појма шта се дешава са сајтом па обитаваш овде и даље ал ничија није до зоре горела
Вук је прототип вукајлијашког револуционара: сада га реакционарни елементи мрзе, сада му налазе мане, али када поднесе ултимативну жртву постаће метом ходочашћа као ел-Хаким у православној цркви аманској.
https://youtu.be/9iKU4yxX2JA
iznenada mi ga opet popuši vuče.
+1
blajvaj mi ga sladostrasno vuče
+1
moj kurac, tvoja usta, vuče.
посисаш нам ђоку вуче језиви