Ljudi juče se vraćam taksijem i lik vozi neku mečku otprilike 5 godina staru, E klase, sa kompresorom, ono sve u fulu, koža očuvana, to nema nijedne poderotine, drveni control board, sve super.
Pitam ja njega kolko je prešao kaže JEBENIH 620 000.
Leptejebo.
Kao da je sad iz fabrike izašao.
Mi smo po medaku leteli preko sto, onaj kompresor samo reže.
Bilo mi nekako žao moje stare zastave 101 koja je curela i jugića kog smo na kraju bukvalno poklonili.
Inače ja nemce ne volim, više mi pašu francuzi zbog udobnosti dakle sitroen reno čak i ona skrnava dačija rumunska ali mečka je mečka. Pogotovo E klasa.
Sad ja vas pitam koliko bi takav auto izašao kad bi se kupio od prvog vlasnika, sa nekom"osrednjom" kilometražom od stotinak hiljada, da je star par godina i da je u normalnom (ne ekstra) stanju?
I imate li vi svoje favorite?
Ljudi juče se vraćam taksijem i lik vozi neku mečku otprilike 5 godina staru, E klase, sa kompresorom, ono sve u fulu, koža očuvana, to nema nijedne poderotine, drveni control board, sve super.
Pitam ja njega kolko je prešao kaže JEBENIH 620 000.
Leptejebo.
Kao da je sad iz fabrike izašao.
Mi smo po medaku leteli preko sto, onaj kompresor samo reže.
Bilo mi nekako žao moje stare zastave 101 koja je curela i jugića kog smo na kraju bukvalno poklonili.
Inače ja nemce ne volim, više mi pašu francuzi zbog udobnosti dakle sitroen reno čak i ona skrnava dačija rumunska ali mečka je mečka. Pogotovo E klasa.
Sad ja vas pitam koliko bi takav auto izašao kad bi se kupio od prvog vlasnika, sa nekom"osrednjom" kilometražom od stotinak hiljada, da je star par godina i da je u normalnom (ne ekstra) stanju?
I imate li vi svoje favorite?
uzicko mada licno preferiram
M O R A V A C
O
R
A
V
A
C
Најбољи ауто - службени ауто
pepsi mi je najbolja kola.
samo teslina strujna kola
https://www.youtube.com/watch?v=gYemE4ETyA8
Mala i velika kola
Najbolja kola je ona sto su nam matorci razmucivali od sirupa, a pilo se samo za rodjendane.
teorija zavere koja kola medj mejmunima e ta
Niko se nije sjetio Kola srpskih sestara. :D