Koncert Marka Perkovica Tompsona

1. Igrom slucaja sam dobio kartu za koncert i odlucio da odem kao insajder, i mogu da vam kazem, oni su isto ljudi kao i mi, samo vole svoju zemlju i ne mrze nikoga.
    Tonalitet glasa na Anice Kninska kraljice je bio izvanredan, svi smo pevali i plesali.
    Video sam i Marcela
    Vasi komentari ?

2. Meni samo žao što nemamo ekvivalent tomsonu kod nas, mislim nepristojno je porediti tonsona kao profi bend sa izuzetnim zvukom i smislom i produkcijom sa balalajkama bajo malog krindža.

3. Brate i taj Marselo postao malouman otkad se penzionisao, kur li traži tamo na tomsonov koncert. To mora da je uticaj štakora modrića.

4. Јеси упознао неку домољупку херцеговку са привременим боравком у Штутгарту?

5. dosta ljudi išlo iz begea, mada dolaze ovde i kojekakvi dervishalidovici ne znam cemu kmecanje

6. Meni samo žao što nemamo ekvivalent tomsonu kod nas, mislim nepristojno je porediti tonsona kao profi bend sa izuzetnim zvukom i smislom i produkcijom sa balalajkama bajo malog krindža.

Drakula i Direktori sa numerom “Mrzim Hajduk” bi prišla najbliže - ali DA, nidje fantastičnih glasovnih mogujnosti, a o pratećoj glazbenoj grupi da ni ne počinjem.

Znači - pankerčine, naj(ne)običnije.

No - vratimo se gospodinu Perkoviću.
    Nije strašno što veliča ustašku verziju zighajla.
    Već je strašno što se ova pokatoličena nejač prima.

Brinem se za nji’.

Ali za nastup -9/10.

7. 9 pošto je u Splitu bilo 11/10.
    Ovo na purgerskom hipodromu je bilo za $$$.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.