EVROPRSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2025GOD

1. slovenci su se otimali kolko su mogli ali nacisti su nacisti

2. jebote usrali ih i strpali im skoro stotku a uopšte ih nije hteo šut ko što ume

stvarno su najjača repka trenutno pička im materina germanoidska

ali ukaljanost čamugama se neće nikad obrisati jbg

3. Pa samo šreder promašivo trojke, al pogodio jednu kad trebalo, ostali skoro na nivou, kad zatreba tu su poeni

4. Nego izmoriše se slovenosrbi u poslednjih pešes minuta, čvrsta odbrana a nemaju čamugane nabrijane staminom

5. Ето, видите шта значи имати чамуге у тиму, па нека вама још игра Тристан Вукчевићу џрногорац а не неки Шејн Ларкин.

6. Амери у богови кошарке, под хитно бар тројицу натурализовати да играју са Јокићем.

7. Навијам за грке да уколне кебан и за њемце да лебенсборнују финце, финале наравно за грке

8. Sad baš nemam koga da simpatišem, grke nikad, a ove ostale ni ne pomišljam

9. Срам те било.

10. svaki pravi prvosrbin sada navija za finsku jer to znaci da bi mi bili prvi a oni su najbolji

11. a i turdzani su nas lepo okinuli

90% uzimaju naci čamuge

12. Nikad crnca ostaćemo uz ove baltoide jedini ČISTI ZA VJEK VJEKOVA
    Stefan Peno se ne važi

13. I litvanci, mada imaju tu neka prezimena koja nisu baš na ''icius'', tipa blaževič i velička ali guglao sam i svi su rođeni litvamci, nisam išao baš do askurđela

14. Chad bosniaksi uzeli najnižeg crnca i s njim prcali vrdžin grke sa braćalama antetokumpos iz enbieja

15. “Ali NiJe Igrao JaniS”

Ćuti kurvo

16. Crnci kod nas mogu samo u fudbalu, ionako će za koju godinu to da se desi

17. Ма у кошарке боље, да се понадамо још једаред како смо кошаркашка нација.

18. Crnci kod nas mogu samo u fudbalu, ionako će za koju godinu to da se desi

ako su nacisti prihvatili sta mi sad tu glumimo neku pamet

ionako je to svet sporta zabave razuneš

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.