EVROPRSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2025GOD

1. grcka vnugo pliduu osvaja

2. a mozhda i gospodin shmit he he

3. Њесра Грчка, ипак је Атаман искуснији

4. Ајмо Дојчландд, изјебите турке на баскету, кад већ не можете да их истерате из вае земље

5. Ovo podseća na ono kad nas španski cigani karaše u finalu pre 15 godina sa preko 20 razlike

6. Turci znači imaju tri šipusa poturčena

7. Osman, osmani i sipahi il kako već

8. Осман није шиптар, мама бошњакиња, ћале туршкеша.

9. Piše rođen u ohrid, meni dovoljno

10. Ne mogu da se odagnam utisku da bismo i mi i ovi tupavi Grci obrnuli ove Kurke, samo da smo umesto da šutiramo trojke u zadnjoj četvrtini lepo išli na ulaz i da ih punimo ličnim greškama.

11. ma kakvo ulaženje na ovakvom prvenstvu sa ovakvim sudijama koji dopuštaju mlaćenje ovde samo ko zna trojku da ubode taj pobeđuje

nemci imaju obsta turci ovog osmana koji šutira kao da je džejson kapono tako da mrtva trka u kojoj će nažalost za kozojebe da prevagne shen goon jer nemci imaju samo tajsa na centru a on sam da zaustavi ovog neće da može

12. ma ajde potpisujem da se našima nije igralo jedva čekali završe ovu agoniju negde na odmor

13. pokidali one slovenijance 50 razlike sa 50% snage tri dana pred takmicenje

14. Sipahi i džedaj osman tečnije pričaju srpski od većine naših fudbalera

15. И од оног Карађорђевића сигурно

16. Lepo je biti turčin ove večeri

17. Нови кошаркаш Србије следећи пут.

https://i.postimg.cc/X7q8NSK3/1757738054996.jpg

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.