ACO JE PAO

1. Pa to je realna petina u celokupnom društvu i u svim esnafima, uz pomoć koje vlada. Polovina ne izađe na izbore, ovih 20% redovnih glasaju za njega, malo se kraducne, dovezu se međedi izbosne i šiptari s Kosova da pripomognu, vaskrsnu se malo i mrtvi, ubediš plebs da imaš 700.000 članova i da si moćan i to prođe. Evo i na vukajliji imaš bukv. isti srazmer, petina je za žvalavog, tipa Kajzen i onaj neki nalog što je jedno vreme smarao, polovinu ne zanima cela ova priča uopšte i "gledaju svoja slepačka posla" a ostatak je zdušno protiv žvale.

2. Можда је промакла вест, ал, Ацо је био код Макрона.

3. Е појавила се инфо да су неки буржуји плаћали да иду на људски сафари да снајпером рокају по босни, наводно плаћали нама.
    Шта Плиду мисли о томе?

4. italijani ubijali bosnjake iz snajpera za pare tako kae evo trebalo 30 godina da izadje na videlo

5. Баш сад излази на видело, еее је

6. ovo da je istina pricalo bi se po kladžama i kafanama vec decenijama

7. Може бити да се дешавало, сигурно јесте, сад не знам је л овде код нас,

8. pliduu je merodavniji, ne kazem da nije moguce da se desavalo nego malo neralno da se za to ne zna kace zna da je i toma nikolic klao babe po antinu

9. Stara priča, jako stara. Imaš dok. "Sarajevo safari" ne znam zašto je to nekome uopšte čudno, monstrumi idu na Tajland da se pedofilišu + još 3000 kojekakvih drugih gadosti. Jedino mi ne pije vodu da su plaćali 80.000$ sigurno daleko manje. Čudi me da je neko u Italiji uopšte rešio tim da se bavi, priča se da su dovodili i Švabe, Kanađane, Amere...

10. Зна се и да је Веља Илић хтео да нагна Мадленку Олбрајт.

11. Teča mi je inače dobio snajperom u plećku u Sarajevu, rasprsnuo se metak u 40+ komadića u njemu, tri gelera nisu ni uspeli da mu izvade. 27 kopči ima. E sad da li ga je spucao neki turista ili neko drugi, ko zna. Kako god, pričaju ljudi da se vikendom ubedljivo najviše pucalo iz snajpera po ljudima, to bi objasnilo vikend turiste.

12. А можда би објаснило стране армије које су пуцале по људима да изазову још већи хаос, мислим то је сигурно, ал ае

13. Naravno, zašto isključiti tu priču. Inače, Dijane Hrke i veterana što se tiče, tamo nije dobro već dugo i oglasili su se ovi neki od poverenja, kažu ovi veterani što je vidimo oko nje su gomna koji koriste celu tu priču zarad koječega

Neka ostane zapisano a vreme ce pokazati
    Uvek kada iznesem istinu krenu sa napadima kako bi me ocrnili, pa tako je od prvog mog poziva veteranima 22 dec 2024 na Slaviji.
    Ponovicu jos jednom i ako sam to vise puta rekao i objasnio.
    Tacno je da sam podrzavao zavetnike na zadnjim izborima, samo do momenta kada su se pridruzili sekti sns.
    Razlog te moje podrske je sto su se jedini oni oglasili u narodnoj skupstini dok sam bio u 60 dana u kosovskim kazamatima.
    Ja sam tada bio zabranjena vest u Srbiji i za moje tamnjicenje se nije znalo.
    Drugo.
    Kada sam predlozio koordinatorima veterana Zeljku Vukelicu, Nenadu Stanicu i Zoranu Cukicu da stanemo u stroj a drugi izaberu i potpisemo izjavu da nas politicko angazivanje i funkcije ne interesuju, svivsu mudro cutali.
    Rezultat mog predloga smo ubrzo videli u Lazarevcu kada je Nenad Stanic istupio ispred stroja i obratio se recima :
    "Ko je sa mnom, zamnom.
    Prišlo mu je par veterana koji su danas sa njim.
    Okrenuo se besno prema stroju u kojem sam i ja stajao i rekao:Jebo vas Jevtić"
    Cepanje stroja koji je on zapoceo nastavili su Vukelic i Cukic koji takodje nisu zeleli da se povucu sa mesta koordinatora vec osnivaju Savez ratnih veterana.
    Taj savez po mom misljenju je priprema za nove izbore, jer isti aktivno rade na otvaranju mesnih odbora a ne zastiti i podrzci studenata kako smo na pocetku i rekli.
    I to nije problem samo samo smatram da za to nije vreme ni mesto sada.
    Preostali veterani nastavljaju podrsku deci i narodu i dan danas bez ikakvih ocekivanja
    I to je ono zbog cega smo od samog pocetka tu.
    Smatram da kada smo bili najaci i po broju veliki smetali smo sluzbi i moralo je da se krene sa razbijanjem stroja.
    Ponavljam nasa uloga nije da stitimo ustanove, policiju i da se sa njima bilo sta dogovaramo.!
    Nase nije da zabranjujemo novinarima snimanja i narodu njihove odluke, arogatno se ponasamo prema istima vec protivniku.
    Nase nije da mi organizujemo i vodimo proteste vec samo da slusamo sta deca ocekuju od nas i da ih podrzavamo, i nista vise.
    Ovakvim postupcima samo ćemo navući opravdani gnev i svi cemo biti "oni ratni veterani" kako su nas smatrali svih ovi godina.
    Sa svim ovim treba da se prekine i vrati na fabricko podesavanje i samo jednu poruku.
    Beretku stavi, studente podrzi!

14. Шта је са Дијаном Хрком?

15. a brt sad svako za svakoga moze sve da kaze, ko parovic sto je kenjao za stimelu kako mu ovi nisu dali da legalizuje neke nekeretnine

SNS NIJE NEKOM DAO DA NESTO BESPAVNO LEGALIZUJE - LOL
    minvajl parovic uredno bio u koaliciji sa nazadnjacima davni dana

16. Sad slusam price da je jacimovic sam sebi bušio gume, da je kupio kuću od donacija, da je dobio 990k jura donacija pa nakupovao te autobuse itd itd

17. evo kenjaju i kako se hrka folira da je sve fejk... ovi sto pisaju po tim veteranima oko hrke bukv pisaju po njoj evo to je kratak rezime

18. iskr sumnjam i da je baculov dogovorio sve sa ovim majmunima a bukv svi su ga "provalili" kako je šatro dogovarao da se otruje

brejnvošing na max

19. Хрка штрајкује већ 10 дана, па умреће ускоро ако настави тим темпом

20. strajkuje 15 dana i cepa na infuzije svaki dan do bolnice. Realno i da se desi da umre nikog nece boleti kurac za dva dana ce se zaboravi biće fazon "a šta je očekivala da će da se desi"

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.