Prijava

Ово нсфњ, јаоо Елоне Масче смраду.

АЛ ДОБРА, прави представник Ниша.

aubrt gledaj ovo jbt ovo je u upotrebi bg-bar pruga

https://x.com/i/status/1999253691212374132

nije ti to vukajlija pa da jedeš gomna svaku sekundu

Realno na V bi me trajnovali za 10% onoga što pišem na fb, čak i sada kad se sajt skroz raspao. Kako me nisu izgasili tamo još proletos, ni meni nije jasno.

od 19 kreće armada nek se spremi ćacilend

Ма креће ђока брате

Mene (verovatno) neko prijavio na fb početkom godine i fb bi zaključao nalog. Poslali mi poruku da mogu da uputim zahtev za proveru i kad sam pokušao to, pisali mi da mora da prodjem neku njihovu kapitalističku autentikaciju tj da im pošaljem sken lica. Ja hteo da im pišem da nemam kameru ali nigde nemaš opciju kontakta prema firmi META. I tako je prošlo vreme, ja sam ih iskulirao za taj sken face, i pre neki dan su me zvanično banovali.
Što je najgore pojma nemam što su mi inicijalno zaključali nalog. Jedino što mi pada na pamet je avatar, ali imao sam ga sigurno bar 4g unazad. Jedino ako ga provalio neki tupavi Amer kad sam im na nekoj stranici pljuvao po ratnim filmovima.

ma kreće al bez rumenoglua

Na tviteru ide po prijavi, al bukv imas opciju da samo obrises i nastavis dalje. Nekad te rebne na 12h. Vrv zavisi od količine ljudi koji su prijavili pa tako karleusa i onaj obrvar svaka dva tri dana otvaraju nove naloge majmuni

Šta zna algoritam šta je umetnost? :)
Iskreno, i izgleda kao da klinac razvlači polni organ :)

javio šapić da nema organizovanog dočeka ng na trgovima zbog bezbednosti građana. Usrali se nazadnjaci maike im ga jebem šiptarske. Ima i ćacilend da sklone do tad

Slaba je to kompenzacija za obećanu dećacifikaciju trga republike.

partizan je svetinja ne kapirash ciganji su ćacilend

hahhaa bio šiptar u naisu veceraske jeo peciva i susrele ga hiljade pepsija

https://x.com/i/status/1999542138485293306

zdravo kako si: STARAČKI

Slaba je to kompenzacija za obećanu dećacifikaciju trga republike

Тек кад погледаш српску историју схватиш како је овако неки чин дећацификација београда знак пропасти једног народа, какав кринџ, ЋАЦИЛЕНД, јебем ти, па нас треба заиста сравнити атомском и организовати сербиан хантере ко наци хантере некад да нас поубијају да се ослободимо свих мука као најдебилнија нација у последњих 20 година на европском тлу.