ACO JE PAO

1. Trebate li hitan kredit za zadovoljavanje svojih finansijskih potreba? Nudimo kredite od 1.000 euro do 20.000.000 euro švedskih kruna. Pouzdani, efikasni i brzi, mi smo dinamična i pouzdana kompanija.
    Email: sanchezmariaa491@gmail.com

2. Trebate li hitan kredit za zadovoljavanje svojih finansijskih potreba? Nudimo kredite od 1.000 euro do 20.000.000 euro švedskih kruna. Pouzdani, efikasni i brzi, mi smo dinamična i pouzdana kompanija.

3. Trebate li hitan kredit za zadovoljavanje svojih finansijskih potreba? Nudimo kredite od 1.000 euro do 20.000.000 euro švedskih kruna. Pouzdani, efikasni i brzi, mi smo dinamična i pouzdana kompanija.

4. Trebate li hitan kredit za zadovoljavanje svojih finansijskih potreba? Nudimo kredite od 1.000 euro do 20.000.000 euro švedskih kruna. Pouzdani, efikasni i brzi, mi smo dinamična i pouzdana kompanija.

5. Trebate li hitan kredit za zadovoljavanje svojih finansijskih potreba? Nudimo kredite od 1.000 euro do 20.000.000 euro švedskih kruna. Pouzdani, efikasni i brzi, mi smo dinamična i pouzdana kompanija.

6. Trebate li hitan kredit za zadovoljavanje svojih finansijskih potreba? Nudimo kredite od 1.000 euro do 20.000.000 euro švedskih kruna. Pouzdani, efikasni i brzi, mi smo dinamična i pouzdana kompanija.

7. Trebate li hitan kredit za zadovoljavanje svojih finansijskih potreba? Nudimo kredite od 1.000 euro do 20.000.000 euro švedskih kruna. Pouzdani, efikasni i brzi, mi smo dinamična i pouzdana kompanija.

8. Trebate li hitan kredit za zadovoljavanje svojih finansijskih potreba? Nudimo kredite od 1.000 euro do 20.000.000 euro švedskih kruna. Pouzdani, efikasni i brzi, mi smo dinamična i pouzdana kompanija.

9. E vidi ovako, deluje da ste ljudi od poverenja a meni je potreban kratkoročan kredit u ne velikom iznosu, kako bih ostvario biznis plan - dakle stvar je sledeća, ja sam zdrav, prav momak sa sela, mere 183 /83, suštinski sportski tip, ne pijem, ne pušim, krvna slika za 5, IQ 123 po Vekslerovim merenjima, jednom rečju izvrstan sam materijal za oplodnju. Što je najbitnije od svega nisam telo zagadio vakcinama protiv korone, što bi rekli, čistokrvan sam, jelte. Plan je dakle jednostavan, idem u planinu da punim tegle spermom i šaljem beksom na adrese sredovečnih a i mlađih gospođica i gospođa koje žele izvanredno potomstvo, ili im se u porodici rađaju tupavi i defektni pa bi želeli da oplemene lozu. Diskrecija zagarantovana, reklama i ostalo, to je sve već sređeno. Treba mi keš za teglice, e sad imam nešto ovde mojih tegli od zimnice što se pojela, 700 grama ajvarke i kornišonke doduše ali za početak ok, posle kad mi legne uplata od vas naručiću one sexy šestoćoškaste sa finim poklopčićima, a trebalo bi mi jedno 500 teglica za sam početak, to bih đuture nabavio za nekih 12.000rsd. Kako da vas kontaktiram za dalje informacije?

10. Mogao bih posle nešto da vam vratim u kešu a nešto u semenoj tečnosti, dogovorili bismo se. Dao bih vam naravno i popust na spermu pošto ste mi pomogli u pokretanju posla, to se podrazumeva.

11. Neki bot ace siptara uvaljuje jeftine kredite mladima sa saita. Ne uzimajte to braćo kate molim

12. Овог бота Казан направио да види је л му раде скрипте против спема пред велики дочек новог сајта за НГ.

melkijades pre sat vremena

Jel sutra dan D za upad grobalja u ćacilend, ima li kakvih info iznutra iz prve ruke?

Има, каже председник урадићу све што је у мојој моћи да уклоне ћациленд, хахахахаххахаха

13. podcenjujete moć ultrasa jugoslovenskog sportskog društva

14. ↑↑↑

sažetak videa. ješe su vam jebale kevu i radite za njihove centre moći braonizacija belaca u punom zamahu

15. ajd što su postavili pizdojla nego što mu tapšu ovako

https://x.com/i/status/1999089490607186300

16. eoga lučela konfirmovao eksterminaciju džiberlenda

https://x.com/i/status/1999184181398495370

17. kad ovakvu lajnu budemo imali po crkvama ima da idem i subotom i neđeljom

https://x.com/i/status/1999024020809736428

18. haha banovali me na tviteru na 12h jer sam reko da pokrepa sva šiptareva ćacad lol

19. Mene na fejzbuku banovali na mesec dana, ne mogu da postujem, lajkujem LOL mogu samo da čitam :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.