Prijava

Ponajviše zbog tog rasističkog elementa.
Nisu mi Maori ništa zgrešili - a i da jesu - ne možeš da imaš predrasude o celom narodu ili rasi samo zato što ti se jedan čovek zamerio.
Osim naravno ako se ne radi o jebenim Francuzima.

Razvod, deca ne pričaju sa tobom, familija i kojekakvi drugari ne pričaju sa tobom, podela svega, sudovi, bolovi, depre, preispitivanja, bromazepami, kuknjave...Sve zbog znojenja nad ženskim telom i jedne najobičnije rupe. Ne vredi. Ako je tipa 23 i izgleda ko bomba - jebiga onda, i žena mora da ti oprosti. Al da je ponižavaš dahćući nad nekakvim prosekom, to naprosto nema smisla. To su nam prodali kojekakvi papci koji su nas ubedili da su bili veliki jebači, a nisu.

Ako ću da hranim mušku sujetu, onda ću sebi da oženim džambo džeta i da ga vodim svuda pod ruku, pa da mi zavide i Čevu i Mesni i kurta i murta i kojekakve druge žene. Štono reče IA jedino što jedan muškarac ne može da oprosti drugom je kad ovaj ima lepšu ženu.

Dobro Čeu Maorka je Maorka, egzotične pojave su druga priča. Da me savata tipa Grejs Džouns u prajmu, pristao bih makar i po cenu da mi ga posle oceku. To su već iskušenja druge vrste, u koja srećom ne upadamo često.

Kakvi se ovde mačo likovi sakupljaju lebtejebo, samo vam cara fali...

Znam čoveka kog je žena ostavila jer joj je taslačio majku, ono, raspadne ti se brak, dea ne pričaju sa tobom, ne daju ti da vidiš unuke niti su te zvali na rođendan krštenje, jer si degenjao taštu. Doduše ne znam kako je izgledala ta žena tad ali brate mili.

Prekjuče me prepoznao pandur 1 stari kog nisam video baš dugo, častio me pićem, žena se razvela, ćerke ne pričaju sa njim, slomljen čovek bukvalno. Nekad davno mi muvao tetku, čak me i sad pitao imam li njen broj (lol) ne sumnjam da je nešto zasrao. Razumem i iskušenja i demonske napade i vrelu mušku krv i pun mesec i mars ušao u treću kućicu i sve, ali naprosto, ako si oženjen, ne vredi jebeno. Aj što sve sjebeš već i nakačiš traume najvoljenijima redom, a to ti nije posao.

Znam ja za jednog koji je vozio u prvoj, pa završio u buretu zaliven betonom, a ona prešaltala dalje bez problema, šta ćeš , automatik....,jedino što ne rzlikuje A od B klase , kaže, nek je samo premijum kategorija.

Imam doduše i jednu hepiend priču.

Ćale mi se svojevremeno kurvao sa ženom koja je živela bukvalno prekoputa, u tom fazonu bio čovek, i keva nije nikako uspevala da ga obuzda, jer takav bio čovek jbg. E sad pošto tu nije imala šta da traži, zapreti keva drugoj strani batinama. I kako se romansa nastavila, a pošto smo imali kafanu i čučavac koji se baš i nije održavao, odnese keva držaljicu od motike da se čvari tamo, kako su mušterije od nje obavljale potrebe ne znam stvarno, nije ni bitno. Mogao je ćale to da izvadi i baci negde al mu se nije dalo, takav bio čovek, a i ova proredila izlaske iz kuće jer je shvatila da keva ne radi ništa drugo do sedi na terasi prekoputa i čeka da ova napravi pogrešan korak.

Al potrebe jbg nadjačaju i ova šta će, sela na poniku i otišla u prodavnicu, svi smo ljudi, mora da se kupi hleb i mleko i žilet da se obrije pička ponekad. I keva brže - bolje po držalje, sačeka je pred kućom, sruši zbajsa i krene da je leši. Kakve joj je sve povrede nanela ne znam, neko zvao pandure, ovi došli, i kad su čuli šta je bilo upišali se od smeha bukvalno. Napisali joj kaznu u iznosu dve kutije cigara, kako nije išla na sud ne znam stvarno. Još je jednom otela pendrek koji je posle stajao u ormanu, ne znam šta je bilo sa njim. Takva bila vremena. Tako se rešavale stvari u mojoj kući a ne sudovi parnice pičke materine.

lebe mekani sta sve procita

skelećore aj obrni pricu da je pao bj da vidimo rasplet. Inace kakvo je to ostavljanje zene kuci kace ide u prirodu na bahanalije

Pre bi se reklo ,hendikep priča Melki, i posle se pitaš zašto si takav kakv si....krutenačo!

Jbg zaslužene batine bile, nema tu šta. Ajd što je ova širila noge već je i slala preteća pisma, koja sam kao klinac čak i čitao - zamisli jebeš se sa čovekom prekoputa i šalješ ženi pisma LOL, ono, ćale bio u snazi i imao kafanu, dobar je to plen bio. Morala keva da preduzme drastične mere da spasi brak porodicu.

To je kurčenje moj ti, kad se žene biju usranim motkama oko tebe, a ne da džaraš krajnike nekom narađenom stvoru. Što bi rekli Česi, there are levels.

Mene ubiše bračne vode. Terao sam neki kurac palac porodicu tradicionalnog ambijenta sa demokratskom atmosferom. Danas imam 17 godina braka iza sebe, ženu koja me pomalo i mrzi, jedno dete koje me se boji, i jedno koje me voli i mulja stalno. Najmučnija je spoznaja da mi bude ekstra par dana kad zakuvam sa ženom pa ne pričamo.

Ne bih tražio drugu ženu i ne bi se oženio ponovo, jedino što bih uložio u belu tehniku za lakše pranje i peglanje, i robot usisivač.

Znam za jednog doktora koji je bio poznat po čišćenju utroba švalerki ,sestara, a ponekad i majki poznatih partijskih rukovodioca, mešao kiretom po njima kao po pekmezu, ali na žalost bilo je nekoliko njih koje se nisu dale , pa se rodilo iz incesta i bluda nekoliko današnjih ćaci rukovodilaca, koji ni ne znaju ko ih je napravio...Napredna Srbija