masno lažeš bulg pa sad prodaješ šibicarsku logiku a svi znamo da je i Bodiroga te godine bio na bini sa Tomom. Bukvalno najvažniji izbori od 5oktobra on se ne seća drugog kruga evo retardirani smo
O Bože, sećam se ko je bio u drugom krugu, ne sećam se za koga sam glasao u prvom, a ne sećam se ni da li sam izašao uopšte u drugom. Ne sećam se ni za kog sam kandidata glasao na dva poslednja predsednička izbora ako mi veruješ. Ne znam ni za koga sam glasao na parlamentarnim i pokrajinskim izborima, znam samo da sam glasao protiv Vučića i SNS-a redovno, davao glasove onim opcijama za koje sam mislio da imaju neku šansu da bar naruše dvotrećinsku vladavinu pomenutih. Nisam imao iluzija da mogu stvarno da preuzmu vlast, osim u Beogradu (a tu ih je zajebao tvoj nadrilekar).
Ali, pošto znam da mi ne veruješ, neću da te ubeđujem.
Sve zaboravio ali nektora u brucu zna.
Pa kako ih je zajebo ako nisu izasli u drugi krug?
E jebiga sad, kako. Ti bar imaš dobro pamćenje, priseti se.
Koji lvl oportuniste moras da budes da ocekujes nestor/đitler opoziciju gde to ima. Al nestor kriv koji reko nece ni sa jednima. Lakse se đitler dogovara sa šipijem nego nestor
:D
Tako je i Dačić srušio žute. Mogao je i Nestor u Beogradu. Naravno da nije kad je Vučićev čovek.
Nego, da ne širim, caro, znam da te ne mogu ubediti u suprotno, kao što ti mene ne možeš ubediti da nisi Vučićev igrač.