Prijava

kapiram te bro, ne ide blovdzabara na janjetinu nikad

Fanfekt, šta misliš ko se prvi navro na vruće pečenje onako tek položeno iako bilo naglašeno da je u planu da se hladne i naseče kako dolikuje?

Gasteri, svi do jednog.

Drago mi bilo kad počeli da kukaju jedan po jedan kako ih nešto cima stomak, a nije da nisam upozorio u početku. Može malo, al nikako odma da se najedeš vrele jaretine

Jebemu mater, osim alavosti takođe ne podnosim ni drčnost

Neće da pobegne, ima za sve

Mada oprostio sam im jer oni ipak izbacili koks lol

Gasteri, svi do jednog.

vacinisani mejmuni

koja vajbara to sa kokom prichaj?

Kod mene konkretno mogu pijem solidno više bilo šta naročito žestinu a da me ne stigne i obori alkohol ono kad si na nekoj žurci, festivalu itd i kad krenem kući cepnem još jednu da me skroz istrezni u glavu al jbg u krvi vrv haos

To ti pričam za period do pre 10-15 godina kad sam bio u elementu, ovo sinoć bilo samo sporta radi jer kud svi tu i mali mujo

pojma nisam imao to, bukv inhibitor za žest. Koja poenta onda cirke uopšte u takvom stanju lol

#sirotinjske spike

Pa jedno drugo ''potpomaže'' bez onog osećaja alkoholnog stonda kad pređeš solidno granicu pripitosti, u stvari vozi te to stanje konstantne pripitosti duže samo ga dodaješ i vremenski produžavaš a ne prelaziš onu granicu kad preplićeš jezik i vrti te u glavu al jbg ako npr cepneš kilo vinjak il nešto na taj fazon za sat i po i kreneš da skačeš će rigaš zagarantovano tu nema spas jer hemija i biologija

Ono tako i ds deluje al to nije gospodski lol

Odo spavam radi se sutra ujutru a ceo vikend nemam ni šes sata spavanja

možeš li me posavetovati kako da se spava šest sati? ja nisam ukupno šest sati sastavio od kako je leto krenulo.

Ima blajva posle ženidbe, to se valjda proceni pre popa. Ali iako smatram da posedujem pozamašan karakter, każem samo da bih vrv pao nakon sataraš-jaretina-kanidja komboa. A žena koja bi ti se usrala u ćivot radi takve sitnice - više sreće u sledećem izvlačenju. Realno - da li bi ostavio ženu da joj neki željko obliže pidžgu na tako razvratnom okupljanju?
Malo i sanjarim - ovde nema koksa, mislim ima ali em je djubar em je 500 kinti gram. To mi je strogo sport za evropejska i latino-američka hodočašća.

Gasteri, svi do jednog.

Da se ja nešto pitam - pravo kod dželata.
Ništa sud, ništa porota.

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1638391/vucic-nesvakidasnjem-izdanju-otisao-opere-auto-pogledajte-sta-desilo-pripreme-kampanju-privode-kraju-video

Prisetih se davno objavljenog komentara jednog našeg građanina koji realno procenio ovu spodobu sa bromodozom,

"Imam osećaj da ovaj lik ne ume da opere svoj auto ni u automatskoj perionici, a bavi se životima svojih građana"

blou džob od jedne solidne fukse

C, ništa od toga, moro bi da mislim gde joj je kakav karijes kojekuda, ima li nekakav pritajeni tonsilitis i oćeli kad dođe kući oprati zube pre nego poljubi dete za laku noć, to mi je sve previše na gomilu. Mogao bih jedino da isučem svoju lepu privlačnu kitu da je nudim, i kad se uspali i napadne na nju da je vratim u gaće i kažem neemoožeee moje, samo ja da uživam u mom mačoru, ništa da ga delim. To bi mi priznajem pričinilo zadovoljstvo.

Šalu na stranu, zajebi ako si oženjen da se motaš sa opajdarama. Rupa ko rupa, jednostavno, mali je to sve hajp u odnosu na to kolika je zajebancija, a znam iz prve ruke slučajeva koji su se završili baš tragično. Žena od porodičnog prijatelja (lol) navata ga da joj kara rođenu sestru, i ko svaka normalna žena odluči da se sa traumama izbori tako što će da krene da se jebe na svakom ćošku. I pre nego što ode, obavesti ga gde i s kim ide da se jebe, da čovek ne brine. On se razboleo i umro, ona izašla na glas ko drolja koja je muža iz čista mira oterala u grob, jer ne znaju ljudi šta je ovaj napravio pa moram da im u poverenju objašnjavam, šta je sa decom i kako su odrasla nemam pojma.

Uostalom, odakle ta zabluda da je muškarac frajer ako navatava da jebe sa strane - ako je frajer, frajer je, to je zabluda koju su nam žene vešto podvalile, da čovek mora da se bori, trudi, upinje, zajebava samog sebe kako bi ono stavio u ono i kako bi nad njom morao da se znoji pola sata, da bi ona zadovoljila sujetu što je morao da se pati i maltretira baš zbog nje. Bolji smo od toga.

Nego , Vukrljaši, čujem da je neke od vas služba posetila, nemoj sad na kraju da vas krljamo zajedno sa ćaci ološem

Evo i ja nešto od Melkora da naučim.
Potpisujem.
I nije sad nešto da se kurčim, ali imao sam slučaj kad sam pitao jednu Maorku koja je bila opčarana mojim božanstvenom stasitom pojavom, da opere zube.
Samom bih sebi danas zalepio šamarčinu za taj komentar.
Ali je oprala.
To je bilo davno.
Dok sam još bio mlad.

Brt ova bukv ono drolja, zgodna, razvedena, oko 3 banke, voli da se uradi i pojebe, znam je iz priče, ne bi me čudilo da se jebe za pare fazon, taj tip