karic bi nam bio najprikladniji kakvi smo debili.lompar ima kefalo, znanje ogromno, takav im ne valja.sta jel krao?seru.moguce da je i to bio cilj rektuma, tj sns-a.evo im ga rektum pa ako njega izbace morace onda i lompara a lompar je opasan.
ovaj je mozda namerno nesto zasrao...i sad studenti morali da menjaju kraljicu za pijuna.
lompar je odličan za podkaste to je to
nemodz ovo izvuce neki lompar ili neki peti baja, za govna do guše u kojima smo potrebna je snaga zajednice opšti konsenzus. Sve ostalo je aca šiptar tehnologija, jer Lompar da pozove na skup ne bi došlo više od 500 ljudi
Da pozove Rektum Đokić došlo bi 50
pa da, ne mislim ni ja da je lompar kao maradona-e daj te mu loptu on ce da resi.moraju svi da rade, nego sam mislio ovako zbog politickog pravca, odnosa sa strancima..kavcic ce vrv da bude, nemam nista protiv, stvarno pametan covek.
kavcic ne moze da bude jer je bio deo politickih organizacija. Nulta tolerancija prema partijskoj pripadnosti, bar koko sam video do sad.
Samim tim ni proglas bodiroga neće da nađe svoje mesto tamo... jebaji ga, ništa zvanično nisu objavili, pa ni za ova vetiranja...sve je šalala do sad
al receno je da ce lista izadje tek kad izbori budu raspisani....
ok ako hoce tako, sve cisti ljudi dodju samo da poprave sistem.u fazonu experti pre svega g17plus.jbt ovamo prolazi slogirani glisic a oni ne smeju kavcica da stave.odricu se ozbiljnih imena, ne znam kolko je to pametno
nema oce/nece nego kako se dogovore, evo vec skoro 2 god izdrzali udbu/šiptara/eu/piculu/ćacijarha i sad drama oćel neki kavcic biti ili nece
kavcic se jebavao sa kojekakvim dss-ovima odjebi buraz pravila su pravila koja smo ustanovili svako ko je politicki bio obojen je ćao
i da se razumemo srbija sutra ima mesta i za lompija i đokicu, i za kavcica i sve druge *dobronamerne likove koji eto nisu bili neke temo VOĐE studentske liste (koga boli kurac)
sta su ih zvali onda koji kurac na razgovor za kandidate.to jeste dobra stvar nadju 250 strucnih ljudi, postenih, koji nikad nisu bili u politici i oni rade.to je extra.samo ne znam zbog glasaca kolko je pametno.videcemo kad se pojave ti likovi, imace ljudi vremena da ih upoznaju..aj da konacno vidimo i to cudo.najiscekivanija stvar u zemlji.
Siptar uvek moze da ne raspise ako studentska lista ne bude po meri sns i zapadnog lobija. Kolonijalni upravnik će raspisati samo ako gazdama obezbedi tranziciju, da li preko studenta ili preko ace šiptara.
Ako je đokara stvarno izbačen sa liste vrv možemo očekivati odlaganje izbora do daljnjeg.
hahahhaha, sta kaze karic, u beogradu ima fazon 27% a u vojvodini 22% to je ukupno 49%