Prijava

Gle, stavila me deca medju prvih sto.
Lepo.

Hehe koveshibor na listi, skicace kad cuje da nema djitler/siptar preletanja

https://n1info.rs/vesti/vucic-pozvao-politicke-protivnike-na-dijalog/

Da li ima neko da saopšti ovoj kuvanoj goveđoj nozi da je kasno za sve, pa i za lustraciju, javno suđenje po kratkom postupku, i javno izvršenje kazne sa višestrukim kadrovima u javnom prenosu slobodnih medija, pa neka je 21 vek sto puta. Bitno je ne napraviti žrtvu od ovog bandita , već ga prikazati kakav zaista jeste, i nema da se vadi na duševne bolesti, on svesno zna šta radi.

niko nece na dijalog sa nato siptarem osim marte kos i usrulje

Zbog toga što imam uvid u biračke spiskove cele Srbije u proteklih nekoliko godina kada je žvalavi monstrum pobedio , a u svim spiskovima se na brojevima ulica zavedenim kao nula ,koje su pred Evropom pravdali kao bb, da bi kasnije dodali broj 400 ,koji označava fizičku adresu brojila elektro distribucije Srbije koji se nalazi na trafoima 10.000 volti kroz 400 Volti, koja po logici brojilo je vezano za adresu i na njega se može upisati mnogo ljudi i izdati važeća lićna karta Republike Srbije,(da ne zaboravim broj nula važi za brojilo ulične rasvete, a broj 400 za zbirno brojilo potrošača tog dela ulice), za mnoga druga brojila je nemoguće ući u trag jer se nalaze u krugovima fabrika,privatnim adresama, lokalima i slično.Naime dolazimo do novih informacija gde se navodi da se ubrzano vodi zamena tih brojeva , na primer trafo se nalazi ispred broja 35, dodaje se broj 35b ,koristeći legaizaciju "Svoj na svome". Ovde bi napomenuo da su na većini dosadašnjih izbora u kontroli izbornih podataka, učestvovale Vaše komšije ,prijatelji , poznanici, rođaci...i da su znali da kad lik dođe sa ličnom kartom sa brijem 0 ili 400 ,sigurno su znali da taj broj ne postoji...zato pamet u glavu

studenti poslali mejlove za donacije na 400k+ mejlova danas, treba za kampanju protiv udba nato šiptarskog režima

el donirao sta ko od vas mejmuncina makar za pljuge?

Pljuge ide gore, treba ostaviti to smeće prvo kad dođemo na vlast.

treba ostaviti to smeće prvo kad dođemo na vlas

koveshibor propo
https://www.youtube.com/shorts/EUO8OFysjww

Budi dobar, staviću na plenum da se vrate ktitori na vukajliji.

jutric blokadica kovesibor je cavica

Замисли донираш паре и неко то потроши на цигарицу

Sad smo imali sastanak, dogovor je da prepustim mesto na listi. Zauzvrat mi je ponudjeno mesto u diplomatiji...

poslo sam im 2k danas. Prijavio se za mobilne timove, kontrolore, puko je cicvu

od svake te donacije piculja uzima 20%

cuvajte novce prijatelji

poslo sam im 2k danas. Prijavio se za mobilne timove, kontrolore, puko je cicvu

Svaka čast, nećemo zaboraviti.

Ovo Milan Životinja :)