masno lažeš bulg pa sad prodaješ šibicarsku logiku a svi znamo da je i Bodiroga te godine bio na bini sa Tomom. Bukvalno najvažniji izbori od 5oktobra on se ne seća drugog kruga evo retardirani smo
O Bože, sećam se ko je bio u drugom krugu, ne sećam se za koga sam glasao u prvom, a ne sećam se ni da li sam izašao uopšte u drugom. Ne sećam se ni za kog sam kandidata glasao na dva poslednja predsednička izbora ako mi veruješ. Ne znam ni za koga sam glasao na parlamentarnim i pokrajinskim izborima, znam samo da sam glasao protiv Vučića i SNS-a redovno, davao glasove onim opcijama za koje sam mislio da imaju neku šansu da bar naruše dvotrećinsku vladavinu pomenutih. Nisam imao iluzija da mogu stvarno da preuzmu vlast, osim u Beogradu (a tu ih je zajebao tvoj nadrilekar).
Ali, pošto znam da mi ne veruješ, neću da te ubeđujem.
Sve zaboravio ali nektora u brucu zna.
Pa kako ih je zajebo ako nisu izasli u drugi krug?
E jebiga sad, kako. Ti bar imaš dobro pamćenje, priseti se.
Koji lvl oportuniste moras da budes da ocekujes nestor/đitler opoziciju gde to ima. Al nestor kriv koji reko nece ni sa jednima. Lakse se đitler dogovara sa šipijem nego nestor
:D
Tako je i Dačić srušio žute. Mogao je i Nestor u Beogradu. Naravno da nije kad je Vučićev čovek.
Jeste, Đitler ga molio kumio nudio mu da bude gradonačelnik. Al nektoru milije da gostuje po podkastima i cepa rakiju.
Onda na ponovljenim đitlera ni u tragovima. To je zato sto nije šiptarev covek sig
al zanimljivo kako druga serbija pominje te beogracke kao nesto presudno iako je nadstresnica bila god dana kasnije.
Nektore izdao si drugosrbijance ma sram te bilo
Otkada ja ovo pričam. Taj što najviše prdi, uglavnom i smrdi.
bar ne mrzim srbiju usta vi ebem
Tako je, dosta su takvi klali srbe.
Poklanih Srba po novijoj istoriji oko 80 hiljada (Jasenovac), po staroj 500.000, za vreme drugog svetskog rata navodi se ukupna 700.000 hiljada.
Za veme vladavine ove kuge koja je snašla Srbiju, raseljeno je oko 700.000 hiljada ljudi ,najsposobnijih najobrazovanijih ,neki su otišli sa celim porodicama, cifra i dalje nije konačna i računa se da će godišnji odliv premašiti 50.000 ljudi, posle zapaljivog govora u Glini , narod je poverovao žvalavom monstrumu. kulminacija je bila oko 300.000 izbeglica iz Hrvatske , sa Kosova raseljeno 250.000 ljudi, u bombardovanju ubijeno 10.000 civila.
Može se zaključiti da smo taoci bande koja ne prelazi količinu od 10.000 primata, i da je ista ta banda trajno i nasilno promenila život 1.500.000 ljudi ,njihove dece, rodbine i priatelja, a neki su i tragično nastradali i lišeni života na svirep način.
SRBIJA ili MAFIJA, ODLUČITE SAMI.
Ko je koljač, a ko će posle svega tupim nožem da seče kolač, pokazaće vreme
Cvija, preljepo
Uvek ovake cvije pojacaju na max kada preko reda donose korupcione zakone. Opljackali su kasu ponovo dali koncesije na autobuska stajalista privatniku na 35 god
Ali cvija, isto ko pre neki dan ona paunovicka. Ju sta je rekla kuki radikali vracamo se u 90e
Cvija izbosne
ŠKK
darko lazic ciganj kul
https://pbs.twimg.com/media/HNyYyYjWIAEjsSs?format=jpg&name=small
Nego, da ne širim, caro, znam da te ne mogu ubediti u suprotno, kao što ti mene ne možeš ubediti da nisi Vučićev igrač.