Када видим овај дизајн молим бога да се сајт угаси што пре, ионако има дефиниција сваке живе речи на нету сад, тако да ми дУхоВиТих дефиниција неће бити жао.
Ono govno nekako prezivelo, ovo nece
povratak korenima ili nista
Добро га повратио у јануар 2006 кад је имао 7 аутора.
Стевчо у квизу 1 на 1 на хепију, зезно се и реко за стивена сигала да је том џонс(?!)
stevco kod lecica da ide na onaj politicki
Како живи сајт невера
zagazio ga je dobro i zapišao tugomir
saga ide do mere da je besmisleno pričati šta sve nije dobro
Ova nova vezija nije laka
nije laka
nije laka
A ja kao rđav đak
rđav đak
rđav đak
Budite zahvalni što je besplatno, ne budite rđavi...
besplatno & ne tuku
deš bolje
Не престајем да се дивим дебилним одлукама власника сајта, волео би да имам увид у његову главуџу, чисто да видим како размишља док прави ова срања само да би нас зајебавао.
ovo sa novim logom i ovaj bekgraund je baš ful krindž
tviter sa temua lepo sam reko
Tipujem na kajteza u sredini, ovaj levo je neka sisica.
https://postimg.cc/ftSS88m5
1 besplatno
2 niko ne tuche
3 redovno je
627 bolje je da se ne gasi sajt jer sajt je jedinstveno mesto u kome se odrzava sloboda izrazavanje u ovom sada "dobar dan izvolte" vremenu gde su neki poceli se ponasaju i kao roboti
Не кажем ја да треба да ее угаси, него Казан његовим идиотлуцима.
Толко је сиромашан да је све морао да минимализује и уклони.
Ovo je tačno, po imidžbordovima, i to opskurnim, znaju reći da su to u principu jedina mjesta gdje još ima slobode govora. Samo što je ova ovdje oaza slobode posjećena slabije od lokalne zadruge.
Казан је лик који не жели да угаси сајт јер је тупсон, он други пут прави минималистички сајт без ичега и без основних функција како би уштедео паре и простор, све је укинуо, он је тупсон бре, нема муда да угаси сајт због неке носталгије и којекаквих срања.