Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Дакле , после акције враћања скорова дефинција са гробља у популарност , ја сам профитирао неких 50ак поена , али сам пак добио 18 дефиниција. Нисам неки јуришник на популарност и просек али приметио сам да план има 2 рупе.
1. Зашто би у популарност улазиле дефиниције које су модератори обрисали као да "НИСУ дефиниције" ? Зашто , кад су оне самим тим обележене као недефиниције , њима није онда место овде и зашто би онда онда од тих недефиниција неко профитирао или пак изгубио нешто?
2.Колико пута се неком од вас десило да напишете дефиницију , а затим због баговања сајта она изађе 2 или више пута на сервер? Ви , наравно обришете једну а ову/ове другу/друге оставите. Те дефиниције се опет , са својим скором 0:0 рачунају у број дефиниција са профила. Мени се то пар пута десило , али виђао сам и друге ауторе да избаце грешком 4,5 дефиниција... То је још баналнија ситуација да се такве дефиниције уопште рачунају у нешто.
Наравно , све ово пишем из добре намере , не желим да оставим утисак као да неком желим да доакам. Желим и да нагласим ситуацију од пре пар дана када ми се једна дефиниција из чистог мира обрисала два пута. Лепо , напишем је једном и скупим неких 20 поена , а она је нема. Ја погледам на гробљу , она лежи и тамо и пише да је обрисао аутор. Напишем опет , и она опет тако. То је , иначе , било оног дана кад је сајт жешће баговао.
Наравно , све ово пишем из добре намере , не желим да оставим утисак као да неком желим да доакам. :)
u pitanju su rezlozi tehničke prirode koji su posledica sekundarnog efekta rešenja većeg i kritičnog problem a to je ono usporeno brisanje i vraćanje definicija a da pri tom nisam narušio brzinu sajta (čak naprotiv). najverovatnije će za mesec dana biti sve kao i do sada što se tiče tih brojeva (br. definicija i popularnosti).