Prijava

Дакле , после акције враћања скорова дефинција са гробља у популарност , ја сам профитирао неких 50ак поена , али сам пак добио 18 дефиниција. Нисам неки јуришник на популарност и просек али приметио сам да план има 2 рупе.

1. Зашто би у популарност улазиле дефиниције које су модератори обрисали као да "НИСУ дефиниције" ? Зашто , кад су оне самим тим обележене као недефиниције , њима није онда место овде и зашто би онда онда од тих недефиниција неко профитирао или пак изгубио нешто?

2.Колико пута се неком од вас десило да напишете дефиницију , а затим због баговања сајта она изађе 2 или више пута на сервер? Ви , наравно обришете једну а ову/ове другу/друге оставите. Те дефиниције се опет , са својим скором 0:0 рачунају у број дефиниција са профила. Мени се то пар пута десило , али виђао сам и друге ауторе да избаце грешком 4,5 дефиниција... То је још баналнија ситуација да се такве дефиниције уопште рачунају у нешто.

Наравно , све ово пишем из добре намере , не желим да оставим утисак као да неком желим да доакам. Желим и да нагласим ситуацију од пре пар дана када ми се једна дефиниција из чистог мира обрисала два пута. Лепо , напишем је једном и скупим неких 20 поена , а она је нема. Ја погледам на гробљу , она лежи и тамо и пише да је обрисао аутор. Напишем опет , и она опет тако. То је , иначе , било оног дана кад је сајт жешће баговао.

Наравно , све ово пишем из добре намере , не желим да оставим утисак као да неком желим да доакам. :)

u pitanju su rezlozi tehničke prirode koji su posledica sekundarnog efekta rešenja većeg i kritičnog problem a to je ono usporeno brisanje i vraćanje definicija a da pri tom nisam narušio brzinu sajta (čak naprotiv). najverovatnije će za mesec dana biti sve kao i do sada što se tiče tih brojeva (br. definicija i popularnosti).