Oseti se iznevereno zbog Predražinjovog avatra
  • Penzioner

Igra je vrlo prosta. Svi mi koji se osećamo iznevereni jer je naš drug Predražinjo, sa kojim se kuckamo svakoga dana na ovim stranama, sklonio dobrog i nasmejanog Mikija i ubacio u avatr nekog HULIGANA, potrebno je da se upišemo u ovoj temi i tako podstaknemo Predražinja da ukloni prljavi huliganski avatr i vrati nasmejanog Mikija!
    DAKLE ko želi neka upiše sledeće reči u svoju poruku. Može i copy-paste

Da , upisujem se u ovu temu i saglasan sam da Predražinjo vrati stari avatr jer me novi avatr plaši a stari podstrekuje na igru i zabavu na ovom sajtu!!!

P.S Ako dotični vrati stari avatr neka se tema zaključa!!!

• Penzioner

Da , upisujem se u ovu temu i saglasan sam da Predražinjo vrati stari avatr jer me novi avatr plaši a stari podstrekuje na igru i zabavu na ovom sajtu!!!

• Anchy_036

:)

• Rizz

Da , upisujem se u ovu temu i saglasna sam da Predražinjo vrati stari avatar jer me novi avatar plaši a stari podstrekuje na igru i zabavu na ovom sajtu!!!

(ali Predražinja ipak volim i tako posrnulog:)

• Домина

:саботирам тему: :п

• Predražinjo

Ti Džoni stvarno nisi normalan :))))))))))

• nadlanu.mom

go predraž go :)))

• tasmanijski djavo

никола! нећеш веровати, малопре док сам се туширала пала ми је идеја да направим петицију да се врати мики

оћемо микија назад!!!!!!!!!!!!

Da , upisujem se u ovu temu i saglasna sam da Predražinjo vrati stari avatar jer me novi avatar plaši a stari podstrekuje na igru i zabavu na ovom sajtu!!!

• Predražinjo

Gde me se seti baš dok si se tuširala? :-))))))

• tasmanijski djavo

ја, па овај, како да ти речем, па ја иначе стално мислим на тебе, пардон, на микија, па чак и док се купам:))))))

• Mr. Moon

Hahahahahaha, taman sam hteo da mu šaljem PVT, kad videh otvotenu temu... Mogu da mu poručim samo ovo:

Vrći Mikijevu sliku, da ne bi s tobom prob'o ovu vurunu!!! :))))))))

• Earthworm Jim

Vrći Mikija, bre! :)

• Пд

Да , уписујем се на ћирилици у ову тему и сагласан сам да Предражињо врати стари аватар јер ме нови аватар плаши а стари подстрекује на игру и забаву на овом сајту!!!

• brainiac96_Dio

Glasam da se ova igra zaključa jer se ne slažem (ja sam mu predložio sliku za taj avatar).

• n!n@

Ja glasam da deda udje prvi...:)

• Granon

• Električar 

Peđa nemoj da popustiš pod pritiskom,ostani veran do kraja!

• VanGoga

Samo me zanima zašto ga je promenio..

• Granon

Će klekenemo....

• VanGoga

Pa če molimo Predrageta da vrati MikiLa,a Goksi če oprosti :))