Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pustio na rtl da gledam klicka protiv tajsona, previse jedu govna umesto da se biju.
Jbt koji festival kica pre borbe...
ajde sta jedete govna oce celt da gleda makljazu nema on vremena za te gluposti
i ko dobi na kraju?
Ima li na kakvom sport klubu ili nekom sl kanalu, nemam rtl?
B92
Nasao.
Навијам за брата православца али... превише је искусан Кличкић. Мада, већи је Ирац и изгледа покретан, има шансе.
Valjalo bi da ovaj jebe braću Kličko večeras
Истрошиће се, спремнији много Кличкец.
Daj ne jebi mlađi je za toliko jbt
Ja za irca navijam, jebes ukrajince
Pa niko za Klička ne navija
Ne mogu da navijam za fjurija kad jede govna ovako i debiliše se. A i dočekaće ga kličko jednom kad ga ovaj čeka sa ovim polugardom i onda gotovo. A voleo bih da vidim klička da izgubi, nisam vid'o to nikad.
evo strim gde komentarise Roy Jones Junior
http://ifirstrow.eu/watch/391116/1/watch-wladimir-klitschko-vs-tyson-fury.html
Koji balvan ovaj fjuri ahaha
Ne vezano za to sto tajson nije to, realno, niko se ne bije bolje od irskih cigana (sto ne lice na cigane). Moz ga bijes do prekosutra, udarice te jednom slomice ti vilicu.
Mislim da sam u jednom fimu gledao breda pita kako glumi te cigane i boksa se, snec ili koji bese.
Sneč
Vidi ovaj doca iz ufca sad radi boks
Koji krkan ovaj fjuri
Tačno bi se moglo reći da je ciganin, i da nismo znali taj podatak, klasičan cigan s ovim kretanjem i prozivanjem spuštenim gardom.