Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
gotov kličko
može brojanje za ovo okretanje glave
hahaha mrš sudija
Pazite, sudije će bodovati za klička zapamtite moje reči
Klasičan odrpani ciganin, još mu visi nešto, ali ne bi mi bilo prijatno da ciganinu od preko dva metra kažem ovako nešto.
Puče pička kličko, jbg.
to bre
očekujem prljav potez klička do kraja
Navlači gaće stvarno otac ga jebo hahahaha
hahaha dobiće nokaut zbog toga debil
kreno kličko u 12 rundi da vija rezultat
па сад...
Biće gusto oko odluke, ali je super teška propala ko muda kroz gaće
Ja reko' izgubiće fjuri kad mu spadne šorc do članaka pa ga kličko dočeka, hahah
Ako sudije daju klicku namesteno sranje.
Izuzetno male sanse da sistem ispostuje cigana, ako nista drugo makar sto je zaboravio da postoji lastika jebo ga pas.
Sranje boks za moj ukus, u suštini boli me klinac ko god da dobije.
Jeste sranje boks, od tajsona nema dobrog boksa u teskoj kategoriji.
Ali vri u ringu on spusta obe ruke i navlači gaće hahaha jebe se njemu šta
хахаха ју ју, велико изненађење, велико
E kad je ovakav bokser šampion, jbg baš. Mada zaslužio je svakako, al' brate...
To ciganine! :)
300 miliona dolara