Brisanje bez razloga i obrazlozenja...

1. E ovako, u zadnje vreme mi je obrisano nekoliko postera bez ikakvog razloga i obrazlozenja. Interesuje me moze li se takva praksa u buducnosti otkloniti, jer kada mi je vec nesto obrisano zelim da dobijem PVT sa obrazlozenjem zbog cega je tako nesto uradjeno, a ne da svako od moderatora moze bilo sta da obrise kad mu se digne patka, bez bilo kakvog razloga?

Hvala!

2. Oćeš i muzičku želju?

3. Ocu da mi neko od moderatora odgovori, boranija me ne zanima :)

4. Odgovoriće ti sigurno, oni takve vole najviše :)

5. i ja kad mi se neko kaci na...

6. Briši, briši... suze s lica...

7. Vi se uživate dok Kulence plače, plače i tuguje. AaaaaaaaAAA! :)

8. Premestite ovo u "Zezanje". :)

9. Ništa se ne briše bez razloga, i nema slanja PVT-a prilikom brisanja, to je preveliki posao, a korist mala. Lock.

10. turim vas na qrac sve pa placite! :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.