СП у фудбалу - Јужна Африка 2010

1. Španija, Španija, Španija! :)

Aleeeeeee

2. auf... što tako oštro?

3. Mene iskreno Holanđani razočarali večeras. Previše su grešili na sredini, evo sad primiše još jedan. Nadam se da će Švajni i ekipa odrati ode pederčiće sutra, pa u finalu nek pobeđuje k'o oće, ja zadovoljan.

4. Slažem se, dok su god Džrmani i lutalice u finalu meni je sve ok.

5. Može da bude u finalu ko god hoće, samo da Španci osvoje. :)

6. Шпаније пролази даље.

7. Не могу ни једни ни други да парирају Шпанцима.

8. Jebali vas Španci u bulju. Črč, podržavaj, vi'š da smo u manjini. :)

9. Блек, то је вређање нас навијача шпанске репрезентације. Рећићу моду да те бану... ау да ти си мод...

:) Шалим се, ја навијам за Немце, али мислим да ће Шпанци до финала.

10. Није да их волим нешто превише, али су најјачи. Бразил би их например добио, да нису прсли с мозгом против Недерланђана.

Е, да: Торес је тата, мора да проради!

11. Pa... ona hobotnica je rekla da Španija ide u finale, tako da...šta da vam kažem.

12. И ја би' волео да прође Џрмани. :)

13. Ali ja, pak, navijam za Švabe.

14. Znači šta vam je sa tim Špancima, meni nije jasno :)

15. Ma Španci su odlična ekipa. Možda su malo Ganci, ali igraju odlično. Ja sam uvek (posle naših) navijao za Nemce, ali ovaj put mislim da Španci zaslužuju titulu. A ko prođe sutra, osvaja sigurno.

16. Znači šta vam je sa tim Špancima, meni nije jasno :)

jbg, dugogodišnji sam fan Barselone, omiljeni igrač mi je bio Saviola, a on je jednom reko da je naš Antić najbolji lik s kojim je radio, mogu ti dam ma bilo koji razlog...ali Španci za prvake!

17. Oke, to sam i pitala, svi samo pričaju Španije Španija, zanimalo me je why.
    Hvala.

18. Zato što ću dobiti za gajbu piva ako osvoje. Gde ćeš bolji razlog? :)

19. Тулуме, спонзорушо :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.