Srećan ti rođendan...

1. srecan rodjendan vule

2. Срећан Рођендан господине Вуле...

3. Srećan rođendan obojici! Vule, uživaj u torti, a ja ću da zabavljam ovu tetu. Ti si još mali :))))

4. И господине ПСВ и свак' остали...

5. Srećan rođendan,PSV,Vukašine! Ajd' u zdravlje i živeli! (PSV-u posebna berba O+ iz '972.) :))

6. Хвала вам свима

7. Вучино,жив нам ти још дуго!

8. Srećan rođiš, Vule! :*

9. Срећан рођендан еврибади!

10. E pa, niko dami da čestita rođendan... Ili je to zato što je dotična moderatorka, pa ih stra' da to ne ocijene ka' šupkanje? Ivana, srećan rođendan. A, kako pamtim datume, to je za nevjerovat'.

11. Meśa shvaticu ovo kao supkanje, trajno si pao u mojim ocima.

zivi mi i zdravi bili svi koliko vas je srecan rodjendan ne mogu vas nabrajati...

12. Ako ako Kold men, samo da nisam pa' na koljena, znaš, malo bi nenormalno bilo pas' na koljena pred drugoga muškarca.

13. a i sta bi ljudi rekli...

14. Ивана , Даиши , срећан рођендан и немојте пуно да се напијете за пунолетство!

Наравно , срећан рођендан и ауторки Хипнос!

15. Hipnosu nije rođendan danas, to je ona promijenila datum samo da bi joj narod čestitao. Viđećeš kad joj rođendan bude opet za 2 mjeseca.

16. Eh, Peki, ti ćeš da mi kažeš da se ne napijam za punoletstvo. E baš hoću. :p :DDD
    Ali hvala ti na čestitki i hvala svima onima koji će da napišu čestitke ovde. :)

17. Hipnos, DAiSHi, Ivana, lami: srećan vam rodjendan!!! :)))

18. Srećan rođendan velikoj teen četvorci... :))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.