Srećan ti rođendan...

1. hahahahah, dobro nije stepić LOOOOL

Jebem ti rođendan posle koga ostaju roza zubi :)

2. Nat, ostao mi patišpanj od juče, od rođendana, baci tu hemiju.
    Koji patišpanj!
    LOLO

3. Ma ne pijem ja to, daleko bilo. To samo za ukras :)

4. srećan, srećan!

5. ćan, ćan :))
    ♥♥♥

6. srećan divan dan, nato...

7. Srecan rodja Nato :) al su nam se roditelji voleli oko novaka, ludilo :P

8. Sretan rodjendan, Natnat, da si živa i zdrava.
    Danas i mojoj mami rodjendan, i pre sam tebi čestitao nego njoj olololo

9. Svi ste vi moji, podjednako vas volim.

http://i.imgur.com/IkZ8bD0.jpg

10. srećan ti rođendan, krlence96.

11. Srećan rođendan Krletu96, sad si Krle97.
    Živeo lepi.

12. Srecno punoletstvo tebi i tvojima!

13. Ajmo jedna odabrana mu!
    Nemoj da te napiju brzo dušmani na punoletstvu.

14. Jedna godina manje. Ništa se nije promenilo. Niti će. Neka je sa srećom autore.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.