Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
15.04...
02. mart 1984. godine :-)
26.05...
Poklonite mi nju za rodjendan.E to je pravi rodjus.
05. mart
Ovako:
Rodjendani u februaru koje sam izvukao za sada...
Vule 95, (1.2.) Srećan ti rodjendan! Sve naj , naj ,najbolje od mene, a i drugih, nadam se.... tebi je bio juče, tako da ništa od poklona, jebiga, ali možeš da častiš, naravno. :)
Iva98 (2.2.) Srećan rodjendan i tebi!!!!! Želim ti i bolje no Vuletu!!!! Tebi sam kupio čokoladnu tortu, i poslao poštom, ali, nisam imao adresu i vratili su je na moju... Bila je FENOMENALNA!! :)
Još je u februaru rođendan Che-Vu-u (5.2.), Genesis-u (12.2.) i Djape-u (23.2). Srećan vam rodjendan svima unapred!!!
hvala,ali ima vremena ne idemo mi nikuda,neces nas se otarasiti tako lako:)
Inace,Ivo srecan rodjendan sad sam video ali ima jos vremena,nije jos 3. :)
Srecan rodjus Ivi i Vuletu, sa zakasnjenjem. :))
hvala svima!!!!nema veze sto je sa zakasnjenjem,vazi se i ovo;)
srecan rodjendan Vule! Srecan rodjendan Ivo! Izvinite shto kasnim, nisam posecivao forum, bar ne ovaj odeljak...
19 januara 1987 na bogojavljenju oko 00:05 baš kada se otvara nebo poželite želju i setitite se da mi je rodjendan. ako se tada ne setite neka vas posete i ludaci koji trkaju u zaledjenoj vodi ti ludaci neka vas posete na Ludag...
11 maj 1991 tadaa sam rodjen. Tad nije bilo nekih posebnih bozanskih znakova i cuda, sem sto je Zvezda osvojila Kup Sampiona, a uskoro je zapoceo i onaj rat.
мени је данас рођендан
SREĆAN RODJENDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Срећан рођендан и добродошла!
pih, morala sad da upalim svetlo u sobi da pogledam kalendar.. ako ne racunamo danasnji dan i dan rodjen, za 34 dana mi je rodjendan.
EDIT: Da li sam ja normalna?! 7. maja mi je rodjendan..
хвала Пиро и МаријанаП
Срећан Рођендан мени од Јелене Тихог Убице и Доне Самер!
Srecni rodjendani xD
meni je tek oktobra drugog
...Godina je bila hiljadudevetstoosadesetdruga...
Au... Znači tek sad sam videla ove čestitke. :)) (tada nisam bila na sajtu). Hvala, sa veeelikim zakašnjenjem. :) Sve u svrhu sledećeg: Piro, daću ti adresu, nema problema. :) Samo neka bude voćna, ne volim čokoladne. ;)