Кафана "Код Вукајлије™"

1. AUuuuuuuuuuuuuuuuuuu VELIKO HVALA ZEKO ZA DOBRODOŠLICUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
    LELELELELE

Kakva dobrodošlica!!!!!!!!!!!!

Ovo mi je najlepši poklon na sajt!!!!!!!!!

ZEKA!!! ZEKA!!! ZEKA!!!!

2. zna zeka šta ti najviše voliš :P

3. JA SAM SE ZAPREPASTIO SA DOBRODOŠLICU!!!!!

JOŠ SAM U ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠOOKUUUUUUU!!!!!!!

4. Molim goste da budu malo tiši, ne čujemo pevaljku

http://www.youtube.com/watch?v=_u3_OUtcPs4

5. Nemoj ti meni živeli, nego vidi zapakuj mi par komada za poneti.

6. jes' da sam maloletna, al' pije mi se nešto

7. Ništa za maloletnike. Marš!

8. A daj Peki, otvori to srce!
    Maštam da ga imaš.

9. Srce je mojeee veliko ko kućaaa, ljubavi imaaam za života 100. :) Ajd', eto, elek ti dade pivo, za početak dosta.

10. Ja imam 17,2 godine i im ličnu kartu, sa svojom slikom!
    Pa ako može jedan Jelen za mene, a Tamara može da donese čašu pa ću joj ja sipati pola ili ću joj dati samo penu. :)

11. Trebaće više od jednog Jelena :D

12. Deco, nemojte da uzimam metlu. Može malo, ali nemojte posle da pravite sranja po gradu. :mršti se:

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.