Кафана "Код Вукајлије™"

1. Ebem ti kafanu bez gosti :(

2. dule, bitno smo ti i ja tu.. xD

3. hahahaha pa no kako :D

4. Pošto smo sami.... hmmmmmm šta bismo mogli da radimo... da nešto zgrešimo :))))

5. evo i mene...

je l' opet večeras gosti sami sebe služe?

ajde mala zapjevaj neku...

6. A taman sam mislio da se zavalimo iza šanka... i da pojedemo oni ćevapi :(

pfff.... neda nam se....

7. jebaj ga, ja samo popijem pa odo...

8. ma, buri, sedi si sad kad si doš'o.. :D

9. ej, sipaj jedan vinjau da cepnem s' nogu, pa odo'

10. maniače, nije tu konobarica.. uzmi si sam.

11. da ga 'ebeš..

Koga kristi... sve muži u kafanu.... ????

12. aj, ću uzmem...piši na moj akaunt:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.