Кафана "Код Вукајлије™"

1. pa dobro, nemoj mi goste ćerati, u sebi recituj :)
    kris, daj neku našu

2. more li ođe velika piva i za kafanu šta pije...

3. de,daj mi neke kafanske pesme i kafansko piće!!!
    Posle ove masaže sve mi lepo! :))

ED: I kakva bi to kafana bila bez boema koji recituju??
    Samo daj napred syng...nešto :)))

4. more.. dule nije tehničar no inženjer.. :D

5. Preduga je ova druga bila za kafanu...I ne sviđa mi se muzika u ovoj kafani...K'o da ste svirce, daleko bilo, s juga dovodili, a ne iz Vojvodine...

6. more, naravno da smo južnjaci!
    dule, dolaz' 'vamo, ne mog' sama da se rvem sa severcima :D

7. A moliću,pa ima i severnjaka ovdi! :))

8. vi si recitujte, mi će si pevamo.. :D

9. U jednom od onih špajzlova sa kariranim stolnjacima i nekrštenim vinom, umalo da me potilski đilkoši dotuku violinom...Posle ove, sklanjaj sve od stakla:
    http://www.youtube.com/watch?v=XWMgn_k1Og0&feature=related

10. Ali,Chris,ja VOLIM kako pevaš!! :)
    taman sam počela da se obrazujem na polju kafanske muzike! :))
    Al' volem i boemštinu,i severac-muziku :))

11. Kad slušam ovo, ne mislim ni na prijemni...Daleko bilo da me negde sačeka u pijanstvu...

12. gosti moji dragi, rado bi' ja vama još pevala.. al' treba da spavam, sutra idem na, nadam se, budući fakultet da im priložim dokumenta.. aj laku noć :)))

13. Al' ne volim Balaševića.

14. gosti moji dragi, rado bi' ja vama još pevala.. al' treba da spavam, sutra idem na, nadam se, budući fakultet da im priložim dokumenta.. aj laku noć :)))

Takođe.

15. Eeeeee,srećno vam bilo,a prijemni ima da ide k'o 'ladna voda! :)))
    Idem i ja sad iz kafane,dosta za prvi PRAVI čas kafanskog bontona ;))

16. Umro sam i usput uspeo u pokušaju da predam papire. Takođe sam bacio neuspešan trol na temu o Ejmi.

17. I ja predala :)
    Pa.. Srecno nam bilo :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.