Кафана "Код Вукајлије™"

1. Kristi... gde si... pridruži nam se :)))

2. ma, tu sam ja dule.. al' mi nešto neje potaman. gledam ovu knjigu i najradije bi' na ovu vrućinu založila kamin i bacila je u isti.
    vidiš da sam za u toponicu.

3. Jaoj, Kristi baš mi te žao... oćeš da te izmasiram da ti bude bolje.. :)))

4. ma, neka, dule.. masiraćeš me kada na kraju upišem klasičnu filologiju ili prava.. kada ne budem znala šta ću sa sobom :(

5. ahahah....u pravu si kristi.... kolike su knjige jbt... :D

hvala dule :)

6. Ma Kristi ima da te masiram dok budeš učila one filozofe, koji mi nikada nisu išlu u glavu... kakva filologija ili prava...

Inače ja sam prvo upisao filološki... pa kad sam video šta sam uradio... odma sam pobego na građevinu :))))

7. pa prijavilo se 144 ljudi da polaže prijemni.. prošle godine je bilo svega 111, a primaju 100.
    dakle. trećina skoro mora da leti.
    ako budem u tih 44.. onda da ga jebem baš! -.-

8. bices u onih 100 :)

9. siti.. iz tvojih usta u Božije uši.. :)))

10. Kristi, nemoj da se sekiraš... će si bude... sve kako treba... A jel u BG beše predala dokumnti ??? :)))

Siti, molim i drugi put... sa tobom i svaki put :)))

11. mhm, na beogradskom filozofskom..

12. dosla si mi u BG? :D

13. Ništa se ne brini, ma prolaziš 100 posto... posle kad kreneš da nam filozoforaš ovde... LELE:))))

14. dolazim vam, da prostiš.. xD

15. Će ti priredimo ... bogat kulturno umetnički program :)))

16. e, sada vas ostavljam, odo' još jednom da pogledam nešto o sociologiji umetnosti i masovnoj kulturi..
    baj.. budite dobri.. khm.. :P

17. i ti si u beogradu dule?
    :D

kristi ljubi te citi u oba oka. :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.