Кафана "Код Вукајлије™"

1. Kristi... gde si... pridruži nam se :)))

2. ma, tu sam ja dule.. al' mi nešto neje potaman. gledam ovu knjigu i najradije bi' na ovu vrućinu založila kamin i bacila je u isti.
    vidiš da sam za u toponicu.

3. Jaoj, Kristi baš mi te žao... oćeš da te izmasiram da ti bude bolje.. :)))

4. ma, neka, dule.. masiraćeš me kada na kraju upišem klasičnu filologiju ili prava.. kada ne budem znala šta ću sa sobom :(

5. ahahah....u pravu si kristi.... kolike su knjige jbt... :D

hvala dule :)

6. Ma Kristi ima da te masiram dok budeš učila one filozofe, koji mi nikada nisu išlu u glavu... kakva filologija ili prava...

Inače ja sam prvo upisao filološki... pa kad sam video šta sam uradio... odma sam pobego na građevinu :))))

7. pa prijavilo se 144 ljudi da polaže prijemni.. prošle godine je bilo svega 111, a primaju 100.
    dakle. trećina skoro mora da leti.
    ako budem u tih 44.. onda da ga jebem baš! -.-

8. bices u onih 100 :)

9. siti.. iz tvojih usta u Božije uši.. :)))

10. Kristi, nemoj da se sekiraš... će si bude... sve kako treba... A jel u BG beše predala dokumnti ??? :)))

Siti, molim i drugi put... sa tobom i svaki put :)))

11. mhm, na beogradskom filozofskom..

12. dosla si mi u BG? :D

13. Ništa se ne brini, ma prolaziš 100 posto... posle kad kreneš da nam filozoforaš ovde... LELE:))))

14. dolazim vam, da prostiš.. xD

15. Će ti priredimo ... bogat kulturno umetnički program :)))

16. e, sada vas ostavljam, odo' još jednom da pogledam nešto o sociologiji umetnosti i masovnoj kulturi..
    baj.. budite dobri.. khm.. :P

17. i ti si u beogradu dule?
    :D

kristi ljubi te citi u oba oka. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.