Кафана "Код Вукајлије™"

1. Brain,dovedi dedu da daje instrukcije! :))))

2. služi se sam, ti si ovde domaći:)

3. zahvaljujem,ajde javio,šta će da pijemo?

pozz gogo

4. Živeli! (hik)! :)

5. Посао обављен,само да скрпимо неки комп и VOILA!
    Ај још једног Јелена и вињак. Наздравље свима!:)

6. sta oces Dio nije drama, gorki nema samo domaca rakija :)

7. :nije joj više muka: :)P

8. Ajde,sad sam došao sa treninga dehidrirao sam,ajde napravi po dva špricera pa da ukrštamo...

9. more,more, al nemo mlogo da gi krscevas, malce sam...

10. A el ima brljevače i pečurkovače?

11. jebga moram po cigare dok se trafika nije zatvorila..
    kad pijem mogu da izgorim dve kutije

gazdarice da nema u lokalu neke krdze?

12. daj koji je jeftiniji, ja se i onako ne razumem u ta čuda:))

13. :gleda levo,gleda desno,hvata konobaricu za dupe: :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.