Кафана "Код Вукајлије™"

1. nisi prvi koji je to rekao :)

2. Niko izgleda, čim tvoje pitanje stoji tu već 6 dana.
    TĐ, izvinjavam se za nedolično ponašanje :D

3. Alo Požega!!!Sram da vam uđe,opet nikoga nema :D

4. eee....'de si zeko? aj' jedno ladno pivo, c's =))))

5. http://collector-tower.com/banknote/europe/Serbia/50_dinara_05_f.jpg
    dosta ti 50 dinara...nema baksis zato sto si toliko alava na pare xD

6. Ja sam iz poreske uprave...knjige na sunce da vidimo šta je s PDV-om..?

7. Dio džaba ti i da si iz Vlade, vilja je vilja!
    A šank ne sme pasti!!!!!

8. Види ладно КАФАНА на Вукајлији... Хахахахахахаха, први пут ово видим!

Е, ја бих наручио флашу неког финог црног вина, и да је расхлађено ако може...

9. Одма стиже! Хахахахахааааааа!!!

Хвала, дјевојко, да умијем слику да поставим на форум можда бих и платио :-)

10. Е, хвала ти Данкане... раскусураћемо се ја и ти... ваљда ћу некад бити у прилици да и ја теби зовем пиће :-)

11. Uvek,brate,ali uvek!Kafanu obozavam u bilo kom obliku,a za divno cudo volim dasedim iskljucivo preko dana u njoj,ne znam zasto,ali mi mnogo jak osecaj.Znaci,u svako doba,gde god 'oces,kafanu ne odbijam,ali pice cesto odbijam,volim ipak vise kad ja platim :)

12. mali, kak'e su ovo pare?
    cccc, opet ću morati nekome da ih uvalim u gužvi :))

13. Pazi da neko tebi ne uvali u gužvi :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.