Кафана "Код Вукајлије™"

1. Zeko...papiri nisu baš najnaj ali može da se dogovorimo kao ljudi..tj zečevi..:-))??? Znači one pare što hoćeš da uvališ u gužvi upeterostruči pa me zovi..:-)))

2. važi, samo da navatam pacijente .p

3. Zavisi... Šta podrazumevaš pod "navatavanjem"? :)

4. slušaj mali, ti tamo svoj posa', ne prisluškuj šta ja pričam sa inspekcijom:)
    :daje znak da ga klepne nekom tojagom i izbaci vani:

5. :inspekcija sliježe ramenima i čudi se jer zna da je gamby redovan platiša:

:-))))

6. :izbacuje inspekciju napolje šutom u dupe: :)

7. gambi, koliko ti dugujem plata :)

8. Domacice,dajder za Dia,Gumenog i mene jedno uvozno,ako moze.Ovo sto reklamiram na svom avataru.

http://ciceronito.files.wordpress.com/2008/11/dsc00743.jpg

9. To si ti?

Nisam probao to pivo, tako da može :D

10. To sam ja,ofc :).Nisam ni ja probao,nije mogao da mi ga donese drugar iz Liverpula,nisu mu dali da unese u avion,ali kaze da je tesko sranje :).Inace je tajlandsko i znaci "slon".

11. Šta ti je ono crveno u ruci? :)

haha, teško zaključiti da znači slon po etiketi :D

Aj, živeli! :)

12. Fala,Zekane na tri komada,regulisacemo kasnije samo da nadjem budjelar :)

Ono crveno mi je bivsi telefon,sad koristim onaj od 20 evra,jer ga niko ne cacka u gradu,da vidi slike,melodije,snimke...

13. gde si našao telefon od 20 eura? ja kad sam tražila najjeftiniji ispod tries' nije bilo :)

14. Hahahaha :))

Pametno :)

Ja to regulišem peckalicom za muve: 'De si poš'o? :))

15. Nasao u Balkanskoj zimus,i to ovaj.Nema nista sem baterijske lampe :)))Vrhunski

http://www.unwiredview.com/wp-content/uploads/2008/01/nokia-1209.jpg

16. pa i ja imam takav! al koštao 3.500 dinara, pff, ukrali me :))

17. Hahahaha,mene valjda kostao oko 2500,ako se secam.Zavisi to sve od radnje do radnje,jbg...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.