Кафана "Код Вукајлије™"

1. jel treba društvo,Slavk0?

2. Samo po kafanama visite! Ccccc

3. Uh,ja bih jednu casu crnog vina ^^

4. Beži dete, mala si ti za kafanu. :)

5. svratila sam samo na jedno pice... :P

6. aj Nidžo,pri'vati se...

7. hehehe... ja to regulisem :) ne brini,gamby :)

8. Kelner, moze jedno vopi?

9. Pivo na ovu ladnoću?

10. Џанки, кол'ко ти имаш година, дете?

11. Jedan čaj sus rum,o'ma!Arrrr!
    :))

12. E,sad mi daj balon vina i kutiju "bensedina"!

13. ti bi malo da se drogiraš?
    e neš moći
    popij rakiju ko sav normalan svet :)

14. je ima kruškovača?

15. Ne zakeraj mi,gazdarice,nego daj vamo narudžbinu,večeraske sam ko zmija! :))

16. fala,uzmi i ti šta ćeš...

17. E,:glu,glu,glu: takoooo!
    Sad može da se živi! :)))
    Aj' časti se i od mene,Zekana :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.