Кафана "Код Вукајлије™"

1. Konobaru,jednu ljutu. Dobrodosao nazad.

2. Све за тебе :)

3. Kude ste be!!!! ja bio odsutan mal, jbg

4. ДУЛЕ СТАРИ ДРУЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

5. SKITULJKOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

6. АЈМО НАПОЈЕДНУ !

7. Jebote izgleda da sam ugledao ZECA nakon 569 dana , 342 mjeseca 2347 sati i 879659 minuta....:-)

8. jok bre, učinilo ti se :)

9. :-)..đe si bolan Zeko :-)?(p.s kako ti je zec , onaj pravi ?????)

10. e, zeku sam danas videla nakon par meseci, inače ok. malo sam se odvikla od vukajlije, šta ima novo?

11. nema ništ...vukajlija mi zelena - patriotska :-))))))))))..elem nema ni mene na Vuki već stoljeće..a nema ni muskatle,ni nikole ni predraga..:-(((...RD je tu :-))))) i natnat :-))

12. e, i meni je zelena samo se ne sećam kad sam je ubacila :)

13. Отварачу ове кафане хај. Коначно смо се упознали :)
    Ево ја овде црнчим и не узимам плату :) оће ко шта пити

14. cokulicu, platu moras da zasluzis.. ;)

15. А кажеш да нисам зарадио плату ?

16. ZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

ĐEEEEEEEEEEEE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII??????????????????? ;))))

Pozdrav za Skituljka :)))

Siti :))))

17. Дуле каћемо се јопет напит ко стока ?

18. Немојте да се дерњате, не чујем тамбурицу....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.