Prijava

Mnogo je djecijih fora i fazona i cini mi se da su vecina clanova sajta 20 i ispod. Tako da oni previse uticu na izbor popularnih definicija. Opet kazem prokleta demokratija. Pada kvalitet definicija zbog glasackog tijela.

Jbt. Da li možete da pročešljate forum pre otvaranja bezveznih tema? Menja se celogupan sistem glasanja.

ajd objasnjenje neko ne mogu ja precesljat cijeli forum nemam vremena mozes bar naslov teme postavit

Popularnost počinje da se računa po posebnom algoritmu. Stariji, popularniji autori će biti ti čije će glasovi više vredeti, dok će glasovi novajlija biti skoro nebitni. Stari članovi znaju šta je kvalitet, jer su ranije definicije ovde bile mnogo mnogo bolje. Sad da napišem definiciju:

Fliper
Uzo mi pare

bila bi u debelom plusu. Tada neće biti tako. Bar se nadam.

Haha, ali ti si za 13 sati koliko si član i 5 definicija (od toga dve spavaju sa ribama) shvatio da je ovde sranje i da su definicije detinjaste? :)))

Ognjenpet, biračko telo je nešto sa čim ne možeš da računaš ako imaš svoj kriterijum koji se bazira na obrazovanju i stavu koji se formirao kroz sadržajan i ispunjen život.
Mlađi su u postupku formiranja i ubeđeni su da sve, ali apsolutno sve znaju. Mladi u mudri su mi najprijatniji autori sa Vuke, ima ih dosta. Potrebno je vreme da ih uočiš i zapamtiš.
Meni su mnoge def antipatične jer su stereotipne, a opet, i od mojih se mnogima povraća. Te, antipatične, nailaze kao epidemija : u talasima.
Vremenom sam se prilagodila : definicije dana sa naslovne strane veoma retko prelistavam. Praktikujem da pregledam autore kod kojih nema neprijatnih i prizemljenih iznenađenja (oni su za mene elita na Vuki).

prvo tebi odgovor gambi bio sam clan i ranije banovan sam a ove definicije moje su beze i plod cisto dosade ne rada mozga
maja tvoje misljenje mi se svidja a i imas moj najveci stepen ljubavi medju omiljenima tako da ti sigurno imas ukusa

pa da sam htio da ti kazem rekao bih ti a mozes i sam saznat