Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ih,pa da te zenim :)
Da,volim je uz svako jelo,pa i uz supu.
Da li imas dece?
Nemam dece :)
Koliko želiš da imaš dece?
puno. :)
Jel se plasis mraka?
da
Da li si se nekad vozio/la vozom?
da!
da li imas polozeno za auto?
Da.
Da li si skoro platio/la kaznu sa saobraćajni prekršaj?
da
Da li često putuješ ?
Ne.
Da li često gaziš pešake?
Dođe mi da pojedine prenesem preko ulice.
Sledeća osoba pocrveni kad laže.
Jok,imam obraz debeo kao đon.
Da li nosiš hladno oružje u autu?
Da.
Da li volis da vozis?
Ne,zato sam i prodao auto.
Koja kola vozis?
Sluzbena. :)
Jel pada kisa kod tebe?
Danas ne.
Je l' rastu pare na drveću kod tebe?
Kaću da je novac svuda oko nas. Treba se sagnuti i uzeti ga. Drveće niko ne spominje. :))
Imaš li aparat za gašenje požara?
ne.
volis da jedes tursiju?