БАГ:Омиљене дефиниције

1. Зашто је код неких аутора на профилу кад се уђе у "омиљене дефиниције" празно ?

Ако нема омиљених , онда тај линк ваљда не постоји...

2. код сваког аутора је тако било док није направио себи омиљене. пробај да избришеш своје омиљене и видећеш:))
    просто стоји тако да те подсети да имаш и ту опцију

3. Па право да ти кажем не бришу ми се омиљене , ко ће после опет да их налази... :)

4. ништа, онда ми веруј на реч:))
    уствари, ја сам се зезнула, нема код свих аутора, сад сам се сетила и сад ћу да проверим код једног

5. нема:/
    знаш шта, можда стоји јер је тај аутор имао омиљене па више нема па му остао линк
    али ја сам убеђена да је код мене стајало и пре него сам прву убацила?
    хм, нећу више ништа да пишем овде:)))

6. Sređeno, sad stoji 0 bez linka.

7. А онај други баг за омиљене, за лоше рачунање?

Ако неко обрише дефиницију која ти је у омиљенима, остаје исти број, а онда више није тамо...

8. Hm... To će malo teže da ide, nek ostane tako, nije to neki problem.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.