Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sta mislite o fondaciji?
Glupost.
Шта је то уопште?
Piše ti u postu iznad. :))
Ah.
Sta ah? Promasila si temu
Ja sam Grobar ali pratim situaciju.
Najiskrenije mislim da je to totalna glupost, nemastovit pokusaj uzimanja para od navajaca. Ko voli Zvezdu, i moze sebi da priusti da joj pomogne, uzece fino pare i uplatiti na ziro racun a ne preko sms-a... smesno.
I onaj smesni Lukic, lik se ponasa kao da ima 15 godina.
Cujem da birate 6. Zvezdinu zvezdu preko sms-a? hahaha. Tuzno.
Ionako će da usledi privatizacija na jesen. Ne bacajte pare. Ionako ljudi nemaju 'leba da jedu.
Nije ni to slucajno... privatizacija u trenutku kad duguju 20ak milki... ima da ih kupe za 1 dinar.
Nema privatizacije zvezde i partizana, zvezda i partizan ce biti kao barselona i real naravno samo u vlasnickom smislu. Nije moguce uplacivati pare na ziro racun zato sto su im racuni vazda blokirani, a i banke bi im odma uzele pare. Fondacija je registrovana kao posebna firma i banke ne mogu odatle uzimati pare sto im zvezda duguje.
Lukic je mozda smijesan lik ali radi bolje od svih (ne racunajuci dzaju). Marketing zvezde nikad nije bio bolji.