Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sta mislite o fondaciji?
Glupost.
Шта је то уопште?
Piše ti u postu iznad. :))
Ah.
Sta ah? Promasila si temu
Ja sam Grobar ali pratim situaciju.
Najiskrenije mislim da je to totalna glupost, nemastovit pokusaj uzimanja para od navajaca. Ko voli Zvezdu, i moze sebi da priusti da joj pomogne, uzece fino pare i uplatiti na ziro racun a ne preko sms-a... smesno.
I onaj smesni Lukic, lik se ponasa kao da ima 15 godina.
Cujem da birate 6. Zvezdinu zvezdu preko sms-a? hahaha. Tuzno.
Ionako će da usledi privatizacija na jesen. Ne bacajte pare. Ionako ljudi nemaju 'leba da jedu.
Nije ni to slucajno... privatizacija u trenutku kad duguju 20ak milki... ima da ih kupe za 1 dinar.
Nema privatizacije zvezde i partizana, zvezda i partizan ce biti kao barselona i real naravno samo u vlasnickom smislu. Nije moguce uplacivati pare na ziro racun zato sto su im racuni vazda blokirani, a i banke bi im odma uzele pare. Fondacija je registrovana kao posebna firma i banke ne mogu odatle uzimati pare sto im zvezda duguje.
Lukic je mozda smijesan lik ali radi bolje od svih (ne racunajuci dzaju). Marketing zvezde nikad nije bio bolji.