Prijava

Imam par ideja, pa želim da znam šta je od ovoga i koliko ostvarljivo:

1. Pretplata - dakle, svide ti se definicije ili posteri nekog autora, pa se "pretplatiš" na definicije ili postere, tako da ti stigne obaveštenje na sajtu i/ili putem mejla kada ovaj okači novu definiciju ili poster, u zavisnosti na šta si se pretplatio.

2. Posteri - novi autor dobija opciju za pravljenje postera tek kad skupi određeni broj poena na definicijama, recimo 50.

3. Reklamiranje - Da se na mestu gde su se nekad vrtele slike, one ponovo zavrte, ali samo one okačene na definicije starije od 24h.

4. FAQ tema - link ka njoj bi mogao da se postavi gore, recimo između "AUTORI" i "profil", ili negde gde baš bode oči.

5. Reklamni baner - mogao bi da se pomeri bar 10 piksela iznad, cenim da je bar 90% klikova na njega slučajno.

Hvala unapred...

1. Ok,kao na utubu,ali meni bi to bilo glupo.Pa cesce dolazim na vuku nego na mejl, a ko mi je gotivan kod njega stalno idem na profil.Po meni ok ideja, stim sto ja ne bih koristio ;)
2...Shit..ajde sad da neko moze da kaci defke kad skupi 100 poena ;) eee...salim se...ok je ideja.Ali bila bi fora da ko nema okacenih 10 defki da ne moze postere.Znaci da napise nesto radi reda..koji god bio skor(ili npr ako je skor ispod 0 da ne moze da pravi,onda znaci da je moron).Ali da ima bar 2 dana od kad se reguje da ne sme postere.Cisto da bi smo sprecili fejsbukere.
3.Cemu to?Po meni skroz bespotrebno.Cak su mi i slike kao slike skroz jedno slepo crevo sajta.Postoje posteri.Slike smo nekako prevazisli.
4.Slazem se.Bilo bi veoma korisno.
5.Slazem se.mogao bi da se pomeri i skroz negde druge u tri lepe materine..ali pretpostavljam da su Karike zahtevale da budu tu bas iz tog razloga.Nije niko glup ;)
.
Ovo je samo moje misljenje.Nisam ja ni mod ni gazda.Kako oni kazu bice.
.
I da ne otvaram novu temu a da dodam 6. predlog
6.Kairon sa obavestenjima.Znaci "pokretna slova" pri vrhu strane,po celoj sirini strane.iznad logoa.Tu bi stajala bitna obavestenja.(Novosti,posetiti tu i tu temu na forumu,nova pravila,bitna desavanja,padovi servera(ned'o bog)....)To postoji na phpbb forumima i mislim da programski nije tesko da se uradi.

1. nema potrebe
2. digao bi kvotu na 50000 umesto 50. i onako u poslednje vreme ljudi vise gledaju postere nego definicije, sto me malo nervira
3. protiv
4. definitivno za! mozes cak da otvoris novu temu samo sa ovim predlogom, ne bi li naterali kajzena da bar stavi link na onaj forum sa informacijama, negde na vidljivo mesto.
5. eeeee... pa u tome je fora, da klikcemo. tako se zaradjuje :)

Једино ми ово прво има неки значај , али да не стижу дефиниције на мејл , него да се направи неки линк овде да погледаш , ко је луд мејл да отвара...

Prvo je vec predlagano i odbijeno. Drugi predlog je do jaja. Treći: protiv. Četvrti je do jaja! Peti nema šanse da će biti ispunjen.