Prijava

Chris Crocker ima porno na Vukajliji labrador retriver-Azis ružičaste boje neodoljivih usana i ruzicastog perja koje miluje preplanulu kozu pored Jelene Karleuse. Rece Azis:Jeste li za hot? Masa koja ga je posmatrala uskliknu:'Bes forum, odo na cet! Na cetu je HOT, a to je ono
sto je ustvari JTU zeleo. Mrkela...i kavurma. Krajickom oka, Chris je posmatrao En_Dottera, al mu ga ovaj utera.Jelena Karleusa pogibe.Azis, na to uhvati Chrisa Crockera za patkicu i rece:Crockeru, nesam skolovao!
Odjednom se zacuje slavujski glas Ane stanic koja je shivi i selenijumu
dokazala propast koja sledi ukoliko povampirena Karleusa
dobije hemoroide OD zerglinga Jelene Tihog Ubice, Onazis, venčano Vitača Milun nasrnuo na Crockera č-č-č-čejndžs-a.Crocker, sa toliko prezimena, venčano Vitača Milun, se savi u kolenu, munjevito, spontano prdnu kao bizon i reče mi "Sinko, posto sarma? I da li je Nana gledala najnoviji film od Vam Dama?" Ali avaj, vremena se menjaju zubi sami odoše k'o labud na ispašu, sise se istegoše, tuga jedna.A najgore je to što nije došao Metalika njihov dobar drugar koji bi ih sve pridobio svojim smislom za humor i blistavim osmehom koji je dobio za samo sedam dana jer je pravio ispraćaj u vojsku i pojeo 20 kravljih krila i preko 50 pilećih rogova pa je bilo: "fly Robin fly up up to the sky"i pođe on ali Irfan Mensur ga zaustavi uz reči : You shall not pass. Come with me if you want to live. I onda je Kurt Kobejn pička. Rodjen je 45 dana posle moje majke. Njegova majka je bila predvodnik Banoštorskog Džihad Odreda koji je farbao jaja Papinim rukavicama.