Ko poslednji pobednik 35

1. Ljudi dobiću grip od vaših golubova,idite negde na pasuljanske livade,pa ih tamo testirajte do mile volje.

2. to je taj, sloba iz sarajevske, sad je na dedinju...

cale mojoj zeni, ustvari ujak al podigao nju i njenog burazera...

sad mog malog uclanio, petkom idu u drustvo, ciste kaveze zajedno...:))

auuu svuda vas ima :))

3. Nećeš, nećeš...Nismo mi sa foruma te sreće...;-)

4. posle se neko pita kako nastaju sekte.

5. Nikola ima neki pik na mene,jer ne volim golubove.Inače bi se obradovao da otegnem papke :D

6. Javio , eto reci mu da si razgovarao sa zetom LJubiše Slavkovića , njegovog komšije iz Sarajevske, koji je oženio Jelenu, ljubinu ćerku, I KOJI JE SADA PONOSAN JER JE ZET VELIKOG ANTIGOLUBARA!!! Kaži da ga častim pićem zbog toga što je vazdušnom gađao mačke moga tasta, iako ga ne znam...;-)

7. Samo da znate,imam gas masku i otrov,ostalo mi kad sam se povlačio preko neretve!

8. ne znam radi li ti to vise elekto-boj.

9. Maska radi,a otrov je od sadama huseina lično.Provereno radi.

10. Radi, radi... bilo vakumirano :)

11. Ti ćeš eletričar da rikneš od kratkog spoja!;-)
    JAVIO, da ti sredim reportažu u novinama o tvom malom!? Samo ako je u SS Savezu...

12. jesi li mirisao malo?

13. Držano pod konstantnim naponom :)

14. Napinj'o si se znači? :)

15. Sav sam se oznojio od muke.

16. Znoji se...Sad će kratak spoj! Ima da sine od sreće!!!;-)

17. e nidzo nisam siguran...

znam da zna sandulovica, pricali smo kad je ono bilo, ali neznam koji je savez...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.