Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pičim i ja izgleda.
To je pravi muž! :))
Stavi keceljicu, i, eto ti znaneđenca! :))
Šta ste vi bolji... odo` i ja! :))
Svi odoše da pripremedoček za 8. mart!!!;-)
U kuhinju, sinak, ne prdi tu mnogo :)
прдолино :)
Kakvo prijatno iznenadjenje :)
:)
Mada sam se iskreno navikao na Floresitu, pa mi malo čudno sad... bez obzira što je izvorno bilo Domina (tad te nisam "znao") :)))
без бриге :) ово лакше улази под кожу :)
Ok, navići ću se valjda :)
:)
domi :*
лила :*
ja nisam ni izvalila da nisi vise flo dok ne procitah ovaj pedjin post....e mozgicu siroti :(
мање пива мање пива :)
Kako opasan avatar, leela :)
pivo sam pila samo jedno vece i to tek akd je nestalo vina,ne diraj ti pivo!
hvala Pedja :)
tvoj je i dalej diskasting!
Šta da ti kažem, leela, meni se jako svidja :)
Flori je bila Domina?!? Zabranio bi više te igre sa nikovima...Ili jesi ili nisi ...;-)