Ko poslednji pobednik 35

1. nije lepo smejati se tudjoj nesreci :)

2. elektricar, sto su mi ukrali kumulator....

3. Ko ti ukr'o... kumulator? :)

4. otkude znam, mislis da bih sedeo ovde i kuckao da znam ko je :))

5. Pa možda bi trebao da se malo aktiviraš po tem pitanju. :)

6. Jeste da se aktiviraš,ne da sediš tu i kritikuješ mene!

7. ne mozem, mrzi me, a i nema leba, kanarinac ti je poznat kraj po lopovima, sad je jaci nego munze....

8. Električar, ako si mu rek'o! :)

9. Zar ćeš da upucaš slepog miša koji nosi naočare? :))))))))

10. Ne ovo je za lopove,ne za slepe miševe :)

11. ti bi samo pucao...:)

12. Ma, 'ebeš lopove. ;)

13. i ja kazem...
    "bes lopove, ko ih jebe, jebo ih kumulator...:)

a sa druge strane mogli ceo auto da mi oteraju, hvala im sto nisu :))

14. Ima glupih lopova, ima. ;)

15. Wow Glock 19,nema šale!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.