Turnir u košarci samo za članove Vukajlije

1. хахах колко ја видим сви се напалили на ово , нико не одговара... :)

2. doktorirao odavno..

3. Шибнух у фаворите, хвала!

4. Ја сам тренутно други на листи :)

5. Ja sam prvi i nemate ama bas nikakve sanse da me odatle skinete :)P

6. Јао како ми је малопре мало фалило да те скинем са првог места... :)

7. ma neki novopazarac nas pocepao sve ,kao peder Playboy ,ima da ga stizem 2 meseca ...

8. Ја га цео дан јурим и никако да вас престигнем , имао сам шут за прво место са пола терена и промашио...

9. ladno mi je jedna lopta usla dva puta u kos :D

10. Ja ne verujem koliko je zarazna igra.

11. Ja ne verujem koliko neki imaju živce.

12. Ja video da sam retard posle par bacanja i batalio.

13. Bio sam nekad cetvrti sa 156. Ne igram 10 dana i sad onaj prvi 10. Al' ste bre napaljenici, sad moram da otvorim svoju sobu i da budem prvi i bole me brige :D

14. Ко је светски шампион? :)

15. Ja za sada na 5 mestu sa 201...dobar skor s obzirom da sam skoro poceo.

16. A ja se, mucenik, ne obaziruci se na ovaj mali deo gde pise "linkovi", pomislio da se radi o pravom turniru... I onda zaginem ovde sat vremena...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.