Тема за уживаоце јоге

1. Uživam jogu. Kod kuće. & pilates. To su mi dve omiljene stvari za relaksaciju.

2. Пре три - три и по године смо се ја и ортак с факса дружили с неким будистима (Карма Кађу школа тибетанског будизма) који се тиме интензивно баве. Океј је све то, али се данас трансформисало у неки тренд, па гомила позера као иде на јогу, јер је то тако ин и урбано. Не може свако тиме да се бави. Пре свега, потребно је јако пуно времена да се тело раздрнда како би се ослободили сви енергетски канали и како би јога могла правилно да се практикује. А да би ти то време било доступно, мораш да будеш беспосличар или мамин син који ништа не ради, а издржавају га. Кад сам једног лика од тих будиста питао колико дневно медитира, рекао је: ''Од 10-12 сати плус вежбе, плус најмање 6 сати читање.''

Но, небитно. Да би се практиковала јога, тело мора да буде здраво и цакум-пакум, значи уз адекватне вежбе и физичке активности, уз адекватну исхрану, значи без прескакања доручка и вечере, за ручак - конкретна храна, а не сладолед итд. :P

3. Ja praktikujem kigong koji sam naucio na treninzima wing chuna. Manje-vise slicna stvar.

4. Meh... ja sam to mogao i bez joge :)

5. Zar ti nisam to pokazao da mogu??? O_o

6. Nesto manje od 10 sekundi :D
    I sad ces ti: a ovo? A ovo? A jel mozes ovo?...
    MOGU, DOSTA VISE S TIM! ;)

7. Ajde ovako: dzabe ja tebi pricam ovde sta mogu, a sta ne mogu da uradim. Zasto se mi ne bi dogovorili da se nadjemo jednom, pa da ti pokazem sta sve mogu sa svojim telom da uradim? ;)

8. Ohoho, ti bi da mi zakažemo showdown, je li? Bring it on!!

9. U jogi uglavnom uživa instruktor.

10. aha. prorade mu "energetski kanali"

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.