Prijava

Знам начин на који се бирају модератори,али причала сам са још неким члановима и дошли смо на идеју да би било добро и друге чланове на неки начин укључити у избор за новог модератора.
На пример да у овој теми чланови Вукајлије предложе особе за које мисле да би били добри модератори,а да од њих троје који буду имали највише гласова модератори и администратор изаберу једног.

Starlajt, znaš li ti da se na Vukajliju pokralo više glasova no u Crnu Goru za poslednjih 10 izbora?

Ovo je već pokušano. Ne predloženo - pokušano (na Kajzenovu inicijativu). Nije uspelo, bilo je katastrofalno. Najbolje je da ostane ovako kako jeste.

Koga još boli dupe ko je moderator. To su trivijalne stvari svakom normalnom članu.

jel stvarno moderatori na bureku dobijaju po 600 evra mesecno il me je neko ubacio?

(citaj kao: jel se bre to moderatorstvo i ovde placa, pa tolko ljudi žele da se baave tim)

Tako je, vlajko. Pride dobijaju i 2 meleskinje, ako su muški moderatori ili Didijea Drogbu ako su ženski.

Хвала black_hole на овом сваком нормалном члану,то сам схавтила на начин као да нисам нормална што сам ово предложила.
Нисам знала да је покушано,ал једноставно сматрам да има још људи на овом сајту који имају много добре дефке и да заслужују да буду модови,можда и више него неки садашњи.

fora je što modovi imaju bljak defke:p

Loše si shvatila. Ja samo kažem da mi bilo mnogo bolje kad bi se članovi trudili da malo kreativnije učestvuju u radu sajta, a da ne beru brigu oko toga ko je moderator. Nije bilo ništa lično, žao mi je ako si tako shvatila.

Мене лично није брига ко је модератор,ал ето мислила сам ово да предложим моја је грешка што нисам знала да је већ покушано.
А било би боље да креативније учествују,јер све већи је број чланова а све мањи број добрих дефиниција.Сад једино да се уведе и бан за лупање глупости,али мислим да је то неко већ предложио.

I šta bi sa tim lockom? :)

@black_hole

znaci imate i bonuse, kakvi ste vi truli kapitalisti :)

Хајде мало да се бавимо квалитетом дефиниција уместо тривијалним питањима попут овог. Заболе ме и да их бира Ратко Младић, докле год обављају посао како треба.